Şu mantara bi çözüm bulalım

carma6745

Kıdemli Üye
Dostum yaptiginiz sey etik degil. 10 dolarlik sporu 900 e cakmak nedir? Goz gore gore adam sikiyosunuz burda gelmis bana hakaret etme diyosun. Napiyim alkisliyim mi? Hoca dedgin kisiyi parmagimda oynatirim mushroom growunda. Ama kimseye kendimi ispatlama gibi bir niyetim yok. Size burda growu ogretecek halimde yok. Ben insanlari, kurdugunuz sacma bir sistemin icine girip kalitesiz meyveler yetistirip 900 e cakmaniza engel olmaya calisiyorum. Bilgiyi parayla satip ustune hic bir bok bilmeyen birinden yardim alip uyelik sisteminden para kazanmaya calisiyorsunuz. Insanlara burdan on ayak olmaya calisiyorum. Internet diye bisey var. Translate diye bisey var. Arastirmayan isin kolayina kacan insanlar bu hayatta hic bir bok olamaz. Arastirmak ogrenmek bilgi edinmek emek vermek bunlar insani gelistiren seylerdir. Vizyon sahibi olan insanlar vardir. Onlar benim ne demek istedigimi anlarlar.
aynen önce sallayıp sonra kendini garanti altına almak istememenden belli old. için sen le uğraşamayacağım.

ben hepinizden iyi biliyomda kendşmi ispatlama çabam yok.

ortaya bi iddia atıyırsan ispat etmek zorundasın.

dolandırıcı dedin ispatlayamadın.
hakeret ettin küfğr ettin yine olmadı

şimdi kazıkçı demeye çalılıyırsun. yurt dışın da 10 euroymuş
dostum ordab al kşmsenşn elini agağını bağlamıyıruz.

işportacımıyız zabıtayamı şikayet edecen.

neymiş doğruluğu davunmaya çalışıyormuş hahahahahaa kudur kudur
 
Arkadaşlar konu hortt :) Daha önce Telegram üzerinden @burnweedburn ile temasa geçmiştim. Beni başka birine yönlendirmişti sorunsuz, sıkıntısızdı. Tekrar iletişime geçmek istiyorum ancak Telegramı silinmiş. DM atabilecek, yardımcı olabilecek var mı?
 

carma6745

Kıdemli Üye
Hoca döndü ama satış yapmıyor artık sadece hayrına öğretiyor. Herşey hayrına. Hem bu konuya hemde mushroms günlükleri golden teacher konusuna bakın. Herşey sevabına.
 
Merhaba, Türkiye'ye yıllarca, defalarca ve benim için her zaman gümrük vs sorunu olmadan spore print gönderimi yapan bir site. " https://mushly.com/shop/ " Gümrük sırasında paketi bazen açılmış olarak bana ulaşsa da print paketinde "microscopy use only" yazılı olmasından dolayıdır diye tahmin ediyorum hiç takılmadı şuana kadar. Yine de siz ikamet eddiginiz adrese söylerek risk almamanızı tavsiye ederim ( şahsen 0 risk politikasıyla kanunlara yaklaşan birisiyim ) Elde ettiğim sonuçlar şuana kadar mükemmel. Gümrük tarafından açılmış incelenmiş printlerden de şuana kadar contamine sorunu yaşamadım ( genelde örn:20 kavanozun 20side contamine olmamış oluyor[belki de sırınga ve miselyum hazırlarken fazla dikkat etmemdendir bilmiyorum]) Normal şartlarda print gönderilirken yanına şırınga vs de koyuyolar ama gümrük bunları %90 içinden alıyor printi yolluyor. Site üzerinden sadece spore print sipariş ettim, hazır şırınga yada diğer ürünlerin gelmesyle ilgili tecrübem yok. Vpn ile giriş yaparken sorun yaşarsanız ABD üzerinden sorunsuz giriş yapabilirsiniz. Forumun bana kattıklarına olan saygımdan dolayı sadece bu paylaşım için foruma üye oldum. Kopyala yapıştır olarak insanların isteğinin olduğu bir kaç farklı konuda paylaşıyorum siteyi. Umarım forum kurallarına aykırı bir şey yapmıyorumdur. Hepinize bol hasatlar. Teşekkürler.
 
Ü

Üye silindi 30498

Guest
Site şaibeli dostum.

İsteyen deneyip eline geleni rapor edebilir. Ya da eline aldığını. Tercihtir bir şey diyemem.

Domain 2018 yılında kayıt olmuş. 3 dolar karşılığı satın alınmış (Satın alındığı tarih belirsiz) Bugün saat 15:53'de siteye indeksler basılmış ve hizmete sunulmuş.

Bana scam kokuyor. Tekrar ediyorum, isteyen deneyip bildirsin. Scam değilse ben de çok sevinirim. Ama bu ayrıntıları da atlamayın derim.
 
Site ayrıntılarını hiç incelememiştim, maddi risk alarak deneme yanılma yoluyla çokça parayı boşa harcayarak siteler arasından keşfettiğim ve kendimce güvendiğim bi site. Haklısın tabi ki güven oluşturması zor olabilir. Umarım şansını deneyen arkadaşlar olur. :p
Çeşitli değerlendirmelere bakabilirsiniz.
https://www.reddit.com/r/shroomers/comments/jwxaga Mükemmel spore alanlarda var aşağıdaki link gibi kötü spor alanlarda ama scamlık dan çok her sitenin yapabileceği bazı hatalar yapmışlar, dediğim gibi ben hiç contamine yada sorunlu almadım ama şansınıza size olabilir.
https://www.reddit.com/r/sporetraders/comments/psy86q Bol hasatlar :)
 
Son düzenleme:

Grow Muhabbetleri
Help Users
    Lemonhazelover Lemonhazelover: ********* ******* ***** ***** ******
    Üst