Temiz LSD için dayanışma topluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cvp: Temiz LSD için dayanışma topluluğu

Ilk kullanışta 150 üstü çıkmamanı öneririm evde ve ayık bi arkadaşınla at.Eczanede bulabilcegin test kitinin görevini gören sıvılar var ucuza netten isimlerine bak acidi test etmeden kullanma sakın.
EmpireMarket'den tomandjerry vendorundan söyleyebilirisin 100 adet sipariş etmiştim sorunsuz geldi.

Not : Doz az değil,görsel değişiklik çok fazla olmaz zaten bi yerden sonra halis için kullanmazsin acidi,düşundürme şeklini değiştirmesi daha dikkat çekici bi özellik.
 

mupomemo

Yeni üye
150lik pul alıp yarım yarım atıcam ortamda ayık bi arkadaşım olucak negatif olan hiçbi şeye yer yok öncesinden ufak bi konuşma yapıcam bununla ilgili ortamdaki herkese, şarkılar rahatlatıcı, huzurlu olucak yalnız bu aralar zihnimde pozitiften daha çok negatif düşünceler var zihninizi boşaltın kötü düşünceleri atın diyolar fakat öyle bir şey mümkün değil bad trip yaşamaya çok müsait bi insanım sanırım... zamanında kullandığım sentetikler anksiyete, paranoyaya yol açtığını düşünüyorum ot içtiğimde bile tribe giriyordum bıraktım 1 yıldır içmiyorum kendi doğal sigaramı yetiştirmeye başladım şimdi bakalım.
 
Tr içi sağlam adam yok mu arkadaşlar bi el atın da bizde deneyimlek artık. Yokmu bu güzelliği yapacak babayiğit
 

12b1nl1

Yeni üye
ben lsd hakkında TÜRKÇE bilgiye sahip olmak isteyenler için TWITTER'da çok beğendiğim bi sayfayı önerebilirim.
justripinturkey
 

esc26

Yeni üye
Beyler yokmu ülke içi güvenilir vendor bi deneyelim dedik dolandırilmaktan yoruldum harbiden:)
 

esc26

Yeni üye
duzenlı olarak lsd kullanırım , baslangıc olarak aztec onerırım seversenız kafasını hofnemm denemenızı tavsıye ederım , tedarık etmeyı nasıl yaparsınız bılmıyorum ama sızce nerelere gıdenler kımler kullanır az cok tahmınınız vardır kontak kurun :)
Kanka virüs olmasa festivallerden rahatça tedarik edebilirdik sanırım da şu zamanda zor niluferfest varmiş 6 eylulde onuda kaçırmısız tam ormanın içinde ne asit donmustur ordabya;D en son instangramda herhangi bi festivale gidenlere tek tek yazıcam heralde:D
 

tito33

Üye
Gecen 1-2 ay once LSD deneyen bir arkadas chatte, evde yalnızken gece panik atak gibi sıkıntı yasadıgını soylemisti . Bilgiiniz olsun kankalar ben denememiş biri olarak, bazı şeyleri hesap ederek deneyin derim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grow Muhabbetleri
Help Users
    K Kafirimam: ** dready
    Üst