Cannabutter denenmiş en etkili tarif

GorilaGG4

New Member
40 dk kapalı folyoda dekarbürasyon (fırınla) (115derecede)
Sonra tereyağını sıcak suda camın içinde eritip (içine ben 2-3ml alkol atıyorum daha iyi çözülsün diye atmayabilirsinizde) otu ekleyip 4 saat kısık ateşte beklet arada karıştır sonra dolaba at afiyet olsun

50 gramı 450 gram tereyağında(ölçülerle kafanıza göre oynayın ama arttırma yapmayın derim otta) 8-10 saat kafası var yedikçe uçuyorsun öyle tatlı falan yiyerekte ayılamıyorsun
 
Son düzenleme:

Karacabey489

Active Member
4 saat kısık diyorsun kanka tereyağını yakmayalım yav
Çoğu tarifte yarım saat kadar karıştırın diyorlar bazılarında rengi yeşile dönene kadar ısıtıyor tereyağını 4 saatte 10 gramı çöpe atmayız di mi :)
 

GorilaGG4

New Member
Hayır 2 saatte yapabilirsin kafana göre ama en iyi verim 4 saatte alınıyor direk ateş tereyağına değmeyecek yani ateşle yağın arasında sadece tencere olmayacak tencerenin. İçine ayrı bir borcam kase koyup tereyağını ona koyacaksın tenceredeki kaynayan suyun içinede terayağını koyduğun borcamı koyacaksın tencerede kaynayan su ısıtacak camı ve yağı o yüzden yakman imkansız
 

barker

Member
Hayır 2 saatte yapabilirsin kafana göre ama en iyi verim 4 saatte alınıyor direk ateş tereyağına değmeyecek yani ateşle yağın arasında sadece tencere olmayacak tencerenin. İçine ayrı bir borcam kase koyup tereyağını ona koyacaksın tenceredeki kaynayan suyun içinede terayağını koyduğun borcamı koyacaksın tencerede kaynayan su ısıtacak camı ve yağı o yüzden yakman imkansız
Tarif için teşekkür ederiz şef, sevgiler
Benmari usulü deniyordu sanırım üstad.
 

makis

New Member
Hocam minimum kaç gr ile yapılabilir? Ben tek seferlik denemek istiyorum elimde de çok ot yok açıkçası hasatı bekliyorum. Şöyle tek lokmalık tek gecelik bişey denemek istiyorum 0.25 ya da 0.5 gr yeterli olur mu?
 
Üst