Captan'ın LSD Rehberi - 1 (Güncellendi)

Acid deneyimlerinizi mi


  • Kullanılan toplam oy
    334
Dostlar herkese selamlar çok çok uzun bir süredir hayalet olarak forumu takip ediyordum. Hayatımda çok yönlü değişiklikler olduğu için artık katılmaya karar verdim. Sigaraya Esrar ile başlayan bir Türk genciyim. 6 yıldır tüttürüyorum ve mental sağlığım oldukça iyi. Uzun süredir müzikle uğraşıyorum ve çevrem farklı alanlardaki sanatçılardan oluşuyor.

Psychedelik deneyimleri hep başkasından dinleyen birisiydim. Peşinde ölüp bitmiyor ama oldukça da merak ediyordum. Yaklaşık 6 ay önce rastgele bir şekilde elime 3 adet şirin mi şirin kağıtçıklar geçti ve lsd ile tanıştım . İlk defa kullanacak arkadaşlar için sayıların gerçekten bir önemi yok ancak bazı kurallar var. Sizlere tripleri daha iyi hale getirmeyi ve nasıl bad tribe girmem ? sorusunun cevabını anlatacağım.

6 başlığımız var

1. Aşama yapıştırsam mi?

2.Aşama e ne bu simdi

3. Asama Dude you are trippinnn

4. Asama mmmmhh ıhhggg

5. Aşama dostum kafam mı açılıyor acaba

6. Aşama görüşürüz arkadaşım






Aşama 1 yapıştırsam mı

atar mısın atmaz mısın?



Bu Aşama aslında iradeniz ve cesaretiniz gibi gözükse de aslında çok farklı bir altyapısı var.

Bir sanatçıya içinde onlarca boya olan bir palet verirseniz size harika bir tuval verebilir .

Aynı paleti rastgele bir adama verirseniz. Elinize, gününün nasıl geçtiğine bağlı olarak size boktan ya da daha az boktan bir tuval tutuşturur. Buradaki boya paleti lsd oluyor arkadaşlar . Bu boya paletini nereye kanalize edeceksiniz ? Bunlarla ne yapmalısınız? Nasıl bir trip yaşayacaksın ? Sorularına alt benliğiniz yanıt verecek.

Çok takıntılı ve kasıntı biriysen , öz saygı problemi yaşıyorsan, mental hastalığın var ise , anxiyete ye kolay kapılan biriysen, özellikle deneyimleyeceğin şeyler ile ne yapacağını bilmiyorsan,tek başınaysan ve güvenli bir yerin yoksa

BİLİNÇSİZCE LSD KULLANMA

Her anlattığım durumun neden olduğunu ve nasıl başa çıkacağınızı detaylı bir şekilde anlatacağım . Kaçırdığım bir şey olursa konu altında sorabilirsiniz.

LSD bir anahtardır ve bazen o deliği kurcalamamak gerekir.

Şunu unutmayın arkadaşlar. Psychedelik maddelerin mental hastalıkları tedavi ettiğine dair yüzlerce ve binlerce çalışma var. Ama bu çalışmaların var olması "kötü bir trip yaşamayacağınız " anlamına gelmiyor. Sorumluluk sizsiniz ve sorumlu oldugunuza sahip çıkmalısınız.

Nerede ? nasıl ?

Birçok kişi LSD 'nin doğa da kullanılmasını daha uygun buluyor . Evet haklılar ancak bir trippy room'un eğlencesi de hatrı sayılır derecede fazla ve "bakire beyinler" için oldukça güvenli.

AcidHead brolarımın da izniyle ev ortamına geçiş yapıyorum.

Hazırlanma:

LSD sigara gibi değil arkadaşlar siz onun için ne kadar hazırsanız o da sizi taşımaya o kadar hazır.

İlk önce odanızı toplayın çarşaflarınızı değiştirin ve bir banyo yapın.

Natürel tripler arasında bu temizlik üçlüsünün üzerine vibe artırıcı bir şey tanımıyorum. O yüzden emin olun harika gelecek :3

Odanızın dekoru çok önemli. Ben instagramdaki bir sayfadan 100 adet ufak resim sipariş etmiştim 15 TL gibi bir fiyata. İnanılmaz vibe ve trippy fotoğraflar vardı içerisinde. Bir duvarıma bu fotoğraflardan bir kolaj hazırladım. Ayrıca elimdeki duvar posterlerini de değerlendirdim. Ahşap olanlar daha ucuz oluyor ve bir çok İnternet sayfasında da bulunuyorlar . Genelde üzerinde

"Dont panic" tarzinda yazılar olan posterleri beğeniyorum.
(ve TRIPLERIMI EĞLENCELI HALE GETIRDILER).

Işık görselden sonra en önemli araçlardan. Bense 75 TL'lik kumandası olan bir Led ampul var. Hazır olun

Bu ledlerin bulunduğu ampul ana tonlar olan Red , Green ve Blue 'ya her değiştiğinde duvara astığınız resimlerin tonlari değişiyor olacak. Üstelik bu visual trip için acid atmanıza gerek bile yok :D

2 adet 5 er metrelik düz sarı ayarlanabilir ekli süs ışığım var.
İkisi 40 TL tutacak.

1 adet galaxy lamp ( Dostlarım bunun için bana binlerce kez teşekkür edeceksiniz )

Ayarlanabilir bu lamba hafifçe dönerek etrafa renkli yıldız ışıklar saçıyor. Ve o ışıklara dokunuyorsunuz :3 100tl civarı.

Bunlar haricinde yaratıcılığınıza kalmış bir şekilde odanızı dekore etmelisiniz . O odada oturduğunuzda kurulacak hiç bir şeyiniz olmamalı.

Oda iyice havalandırmış olmalı.

Daha ince detayına kadar inebilirsiniz dostlarım çünkü tüm bunların karşılığını inanılmaz bir şekilde alacaksınız.

Aynalar..

Aynalar çok karışık bir durum arkadaşlar . İlk seferinizde ayna olmamasını tavsiye ediyorum. Çünkü Aynalar sizlere hazır olmadığınız bir şey gösterecek. Egonuzdan benliğinizden ayrılmış sizi.. merak ediyor olabilirsiniz hepsini detaylı anlatacağım.

Aynaları da örttük ya da aynalı kapıları kapattık



Anahtar kelimemiz öfori . Buna ulaşmaya çalışıyoruz.

Arkadaş kişisi, kesinlikle ilk seferler için önemli dostlarım . Yanınızda muhakkak 1 ayık kişi olsun.
Bazen "Her şey yolunda" ve "Sorun yok" cümleleri sizin için altından değerli oluyor.


Ilk seferimde tüm bu sistemi kurabileceğim beni asla yargılamayacak 2 arkadaşa sahiptim ancak onlar kullanmamıştı.


Şundan kesinlikle emin olun. Eğer arkadaşlarımız ayık olacak ise kesinlikle bizim kafamızı yakalamaya çalışmalılar. Sizlere şöyle örnekler vereceğim.

Gokcesu isminde bir arkadaşım ile acid almıştım. O yeterince ayikti. Bir ara dinlediğim şarkı ve ortamın yoğunluğu gökyüzünde yüzlerce Kelebek görmeme sebep oldu. Bunu arkadaşıma söylediğimde "Hadi yavaşça onlari yakalayalım" demişti ve yaklaşık 45 dakika kadar muazzam bir şarkı eşliğinde Kelebek toplamıştık.

Başka bir seferimde ise bir ayık arkadaşım ile dans etmeye karar verdik. Dans etmiyor adeta bulutlarda uçuyordum . Hareketlerim çok dingin ve sakindi. Bana uzunca bir süre boyunca ayak uydurmuştu. Ve sayesinde yasayabileceğim en iyi tripleri yaşadım .

Tüm bunların yanında

"Len Ağaç görüyon mu qmcik bak fil uçuyor bak pikachu " diyen zikkafalılar olmasını sanırım kimse istemez. Arkadaşlarınızı doğru seçmelisiniz. Tripteyken duygulariniz ile daha rahat yüzleşiyorsunuz. O yüzden o an karşınızdaki kişi sizi rahatsiz ediyorsa bu bütün bir tribi mahfedebilir.

Bu arkadaş Kısmı trip pointler ile doğru orantili gittiğinden önümüzdeki maddelerde de buna değinilecek.

Kendinize ufak bir munchies hazırlamak isteyebilirsiniz aslında lsd sizi munch'a düşürmüyor ama süresi gerçekten uzun olduğu için karnınızı doyurma ihtiyacı duyacaksınız.

Ve en önemli kısımlardan biri olan visual videolar ve müzikler devreye girecek. Ve merak etmeyin gerçekten Sizler için bana çok teşekkür edeceğiniz spotify listeleri yayınlayacağım

Evet sanırım her şey hazır... aslında eksik kesin bir şey var. Ama bu sorun değil. Her zaman her şeyi kontrol edemez ve mükemmel olmasını sağlayamayız biz elimizden geleni yaptık şimdi sıra bu küçük kağıt parçasında.

Nasıl lsd kullanırım?

Al ve yapıştır.

Yüksek ihtimalle damla değil elinizde bir kağıt ya da kumaş parçası olacak. Bu minik şeyi dilinizin altına koymanız yeterli . 30 dakika kadar emcuklediğiniz Kağıdı yarininiz yokmuş gibi yutabilir ya da ağzınızda top yapıp tükürerek arkadaşınızı vurabilirsiniz.

Farklı bir kullanım şekli olarak ılık bir şişe meyve suyunun içerisine 3 adet tab atmıştık 500 mililitreyi ardından 4 kişi içtik ve hepimizin kafası oldukça yükseldi. ( bu yöntemi 4 kişi olup 3 tabletiniz varsa tavsiye ediyorum) şişeyi 5 dk da bir iyice çalkalayın ve yarım saat kadar bunu yapın.


Evet sonunda hersey artık hazır yapıştırdınız . 30 dakika geçti... 10 dakika daha geçti... Bir 10 dakika daha geçti E bunda bisey yok ki!!?

Aha dolandırıldık ya görüyor musun vurmadı.. abi bir tane daha mı atsak toleransımız var sanırım..

2. Aşama - ee ne bu şimdi??

Evet sonunda hersey artık hazır yapıştırdınız . 30 dakika geçti... 10 dakika daha geçti... Bir 10 dakika daha geçti E bunda bisey yok ki!!?

Aha dolandırıldık ya görüyor musun vurmadı.. abi bir tane daha mı atsak toleransımız var sanırım.. ee ne bu şimdi??


Ee ne bu şimdi Kısmı kullandığımız acid'in aslında başlangıç kısmı

"Hiç bir sey hissetmiyorum ki..?"

"Hissettmek neydi ?"

Bu kısımda alacağınız ek doz kararı çok çok kritiktir arkadaşlar. İlk 3-6 seferinizde asla 2. Dozu almamalısınız overdoze lsd sizi öldürmez ama eşiği aştırabilir. Onunla ne yapacağını bilmeden eşiği aşmayı gerçekten istemeyiz.

LSD StarWars'tır arkadaşlar. Yaşadığımız ve deneyimledigimiz şeyler sci-fi 'dir. İlk önce visual olarak görüşümüzde hafif teklemeler yaşarız. İnsanların yüzleri daha smooth'tur. Halılarınızın ya da varsa trip görsellerinizin şekilleri oynaşmaya hareket etmeye başlar.

Hosgeldiniz dostlarım

Acid tren'inizin 8 ila 12 saat süren bir doğu express'i gibi önce heyecan vermesini ardından yorucu ve sonunda da sıkıcı olmasını engellemenin yollarını sizlere anlatmaya çalışacağım.

Neden lsd ?

Çünkü çok eğlenceli.

Tamam da biraz daha detay ver

Kendisi yarı sentetik bir psikoaktif halüsinojendir
Keyif verici olarak kullanıldığı gibi ruhani amaçlar için de yıllarca kullanılmıştır. Özellikle 60lar amerikasındaki saç bandlı abiler tarafından yaygınlaşmış ve günümüze kadar uyanmıştır

Ayrıca
LSD Resmi uyuşturucu bağımlılık tehlikesi skalasında kardeşi psilocybin ve mescaline ile birlikte en alttadır ( kafein ve mari'nin de oldukça altında)

Peki nedir bu sürekli ağzımda olan trip kelimesi

Trip yolculuktur. Kendi zihninizi çıkardığınız o,yolculuk... Dünyaya artık farklı bir noktadan bakma biçiminiz. Açık kapalı göz halüsinasyonlarınız. Değişen boyut ve zaman algısı. Ruhani Deneyimler vesaire vesaire çok büyük bir denizin içinde bulunma durumunuz.

Ancak her olumsuzun içinde bir umut olduğu gibi, evrende her olumlunun bir de olumsuz tarafı vardır.

Bad Trip işte burada karşımıza çıkıyor en büyük düşman . Panik ve paranoya anı. İlk kez kullananlarda veya onlarca vuruşta içine girmemiş tecrübeli kişilerde bile birden görülebilen bu lanet şeye kötü yolculuk tanımına gelen bad trip adını veriyoruz. Bu trip uygun olmayan ortamlarda yoğun ve karışık duygular eşliğinde mentalinizin de durumuna bağlı olarak hiç anlamadan bir anda gelir. Ancak bu yazıyı okuyan özel kişiler olan sizler bad tripten uzak ve eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız sadece okumaya devam edin.


Ben yaptığım onlarca lsd vuruşunda 1 kez bad tribe girdim. Onu da zaman içerisinde anlatacağım.

Evet şimdi lsd aldıktan 1-1.5 saat sonrasında artık yavaş yavaş etkilerini hissetmeye başlayacaksınız. Merak etmeyin black out olmayacaksınız yani bilinciniz hiç kapanmayacak.


3-) Duuudeee you r trippinn

Hafif görsel kaymalar da geldiğine göre sizlere katmaktan gurur duyacağım

"off the air" serisi

"Off the air" çeşitli görsel sanatçıların yapmış olduğu video kolajlarını içeren mini trip belgesel projeleridir. Aşağı yukarı 50 farklı versiyonu bulunuyor. Kendi favori ikilimi sizle paylaşıyorum

Patterns-

Light -


Evet off the air ile hazırladığımız zihninizi bir sonraki seviyeye çıkartmaya yardımcı olacak Felix abimizin o tatlı animasyonları ve off the air ile aynı şirketin farklı bir yapımı olan King star King animasyonunu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Felix Colegrave -

King Star King-

Bu tarz gorsel içerikleriklere şans tanımalısınız. Size aslında nasıl bir durumda olduğunuzu neler olabileceğini spoiler eden şeyler bunlar. O yüzden öforiye giden yolda kendinizi bırakın


İçtiğiniz saat çok önemli arkadaşlar eğer saat 16:00 civarı içerseniz ortalama 03:00 a kadar kafanız iyi olacak. Etkileri 01:00 dan sonra yavaş yavaş azalmaya başlayacak ve aslında siz uyuyana kadar ufak ufak devam edecek.




4. Asama mmmmhh ıhhggg


O kadar öforinin sizi götüreceği bir yer varsa arkadaşlar orası da top pointtir. Bu seviyede halüsinasyonlarınız oldukça artacak şunu unutmayın LSD oraya varolmayan bir şey koymaz. Varolan şeyleri dönüştürür. "Beraber Kelebek topladığımız arkadaşımın sırtında kanat imgelemiştim" Ayrıca " Gözlerimi her kapattığımda neon bir ışığın Nokia 3310daki sneake oyunu gibi gözümde gezdiğini gordum. Gözlerim kapalı o neon snake ile minik bir resim çizdim ve gözlerimi açtığımda çizim önümdeydi "

Her zaman bunların aslında olmayan şeyler olduğunu ve bu durumun geçeceğini biliyordum ama hey zikkafalı olmaya gerçekten lüzum yok. Özellikle görülerin olmasına ya da olmamasına takilmaman gerekiyor. Bırak görsel akışın öyle olduğunu kabul ediyorsa öyle olsun. Bu arada seslere de duyarlı hale geleceksiniz. Görsel halüsinasyonlar kadar işitsel halüsinasyonlar da tecrübe edeceksiniz. Yüksek dozlarda sinestezi yasama ihtimaliniz de çok yüksek. Ağzınıza toprak /metal tadı gelmesi farklı tatları yeniden tecrübe etmek gibi.

Mmh anı geldiğinde yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi durumun içine bırakmaktır. Baskasina açıklamaya çalışmayın. Kendinizi yormayın. Kendinizi müziğe ve benliğinize bırakın. Bu esnada yanımda olan arkadaşlarım size bahsettiğim galaxy ışığı açıp elime vermişlerdi. O tavana vuran bütün yıldızlar artık benim elimdeydi. Ben .. Ben mutluydum. Ellerimde onca yıldız galaximi seyrediyordum. Bu keyfi size anlatamam. Mhhhhh anının en önemli kısmı da üretkenlik. Çizim yapabilmeniz önemli değil. Müzik yapabilmeniz de . Sadece o an bir şeyler yapmanız önemli. İçindeki yaratıcı zekayı bırakmalısın. Bırak o gitmesi gereken yere akacaktır.

Özellikle dude trippin ve mmh anı ortalama 5 saat kadar sürecek

O sebeple bu saatleri iyi kullanmalısın. Bilincin açık olduğundan neyi isteyip neyi istemediğine karar verebilirsin.

4. Aşamaya kaldığı yerden devam edeceğim deneyimler ve arkadaş konusuna değinmek istiyorum
 
Son düzenleme:

mimir45

Üye
eline sağlik cok bilgilendirici yazı olmus harman kalīp uniye 2 saat yanlislila erken giem beni bu yaziyla bulusturdu karma i love u
 

Doğuş

Üye
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler kanka.

Bence bu güzel konunun üzerine birde güvenilir yurtiçi/yurtdışı vendor paylaşılırsa tadından yenmez bir konu olur.
 

Lucky47

Yeni üye
Kankalar şuan elimde 2 tane lsd var kargoyla geldi cebimde sıcakta streç filmde bozulur mu ne yapmalıyım
 

szrlkrsii

Müptezel
Ondan güzel bir şey varsa o da trip halinde G.O.R.A izlemek kanka. :D filmi 0 dan izlemişsin etkisi yaratıyor
ahahahah sen söyleyince bile kahkaha attım moruk uzun zamandır hiç fark etmediğin düz şeyleri bile fark edip kahkaha atiyosun gorada kim bilir daha kaç tane anormali yakalarsın normal dahi olsa :D
 

xYeSiLx

Yeni üye
Birisi bunu nasıl temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olsun. Çok merak ediyorum bir türlü ulaşamadım. Var mı yol yordam bilen.
 

Lucky47

Yeni üye
Bozulmamış :).Hayatımın en farklı deneyimiydi.Aldıktan 45 dakika 1 saat sonrasında etkilerini hissetmeye başladım.Sahilde müzik dinliyordum ve müziği ruhumun derinliklerinde hissetmeye başladım renkler çok canlı ve çok hoş geliyordu.Beynim çok hızlı düşünüyor ama zaman da hiç geçmiyor gibiydi :)) taşlıklara geçtik sanki çizgi filmde gibiydim ayağımın altındaki koca kayalar sürekli şekil değiştiriyordu.Oturduk içime kendi derinliğime daldım gittim gözlerimi kapattım ve oradan yok oldum hiçbirşey hissetmiyordum :)).Gözümü açtığımda doğa bana şov yapıyordu.Ağaçlık biryere doğru yürüdük ama yürümek ne yol bitmiyor ve kolumu sallayarak sağa sola bakarken sanki latin Amerika’daki kovboylar gibi çok cool hissediyorum.Ağaçlık yere geldiğimizde oturduk ve bir sigara yaptık.Ağaçlar karşımda bana danslarını yapmaya başladılar ve gökyüzünde dans eden kocaman bir LSD yazısını gördüm.Telefonum elimde eriyip akıyor gibiydi çok fazla trip yaşadım.Taşlara bakarken milyon tane bana bakıp Gülen şekil değiştiren taşlar oldular ama hayata bakış açım değişti bunu nasıl ifade edebilirim bilmiyorum :)) sizleri seviyorum güzel dostlarım biz kocaman bir aileyiz İYİKİ VARSINIZZ biz bütünüz ✊
 

Lucky47

Yeni üye
Kankam şuan kanal var ama forum da sorun oluyor galiba.Forumdan kovulmak istemem sonsuz saygım var foruma :)
 
Son düzenleme:

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ***** *** *** **** *** ******** ** dready* **** *** ******* *** ****** *** ******** ****** ******* ****** ***** *****
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ********* ***** ****** ********* ****** ******** *** ***** ********** ******* **** ****** **** ****
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ******* dready** ******* ***** ***** *********
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ***** *** *** **** *** ******** ** dready* **** *** ******* *** ****** *** ******** ****** ******* ****** ***** ******** ******** ***** ***** ********* ******* *** ****** **** ** ***** **** ** ** ***** **** **** ******* ********
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ********* **** dready*
    +1
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ********* **** dready*********** ** **********
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ****** ***** ******* *****
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ********* ****** *********
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ********* ****** dready** ********** ** ******* **** ****** ****
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ******* ******* **********
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ********** **** ***********
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ********** **** dready***** **** *** *** ***** ******** *** ***** ***** ******
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ******** **** ******** ********* **** ** ** **** ******* ********
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ****** ******** *** dready ** *** ********** ***********
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ****** ******** *** dready ** *** ********** dready**** ** ****** ********* dready * ** *** *******
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ***** ********* **** ****** ***** ** **** ** ***** ****
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ****** ******** **** *** ********* * **** ** ********** ****** ****** ****
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ****** ******** **** *** ********* * **** ** ********** ****** ****** ********** ***** *** ****** ** ***** ******* *** **** ***********
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ***** dready****** ******** * ***** ******* **** ********
    +1
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ***** dready****** ******** * ***** ******* **** dready **** ******* ****** ****
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    **** **** ******* ****** ****** ******** ********* *** *****
  • RuhsuzGarden RuhsuzGarden:
    ******** ****
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ***** *****
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ***** ********
    Nazim_Red Nazim_Red: ***** ********
    Üst