Jack harer

İllegal01

Yeni üye
Arkadaşlar ilk growum bitmek üzere larry og hasatı alacam ve 2 grow için jack harer düşünüyorum auto bitki hakkında çok söylentiler var beni en çok ışık süresi düşündürüyor bütün ekipmanlarım mevcut ama ışık süresi hakkında bi üstadın yardımına ihtiyacım var
Kabin olarak:
Eni 60 cm
Genişlik 90 cm
Boyu 200cm
Bu kabinde kaç saksı jack harer yetiştirebilirim
Işık sistemi 50 wattlık full spektum led var ışıgı istenilen watta kadar çıkarabiliriz
Gübreyi ziraatçiden aldım hepsi organik
Benim için süre önemli degil önemli olan tohumdan en iyi hasatı almak yardımınıza ihtiyacım var üstatlar
 
Kanka o kabine 2 tane koysan senin için daha rahat olur ve sıkışıklık çekmezsin . Süreye gelince ışığı 20/4 yapanlar da var 18/6 yapanlar da var bu sana kalmış .
 

Hamzaazmah

Kıdemli Üye
Kötü sonuç alırsın o bitkinin ortalama ömrü zaten 75 gün, azı var fazlası var o yüzden çiçek kendi hayat döngüsüne göre karar verir ne zaman çiçeklenmeye girip girmeyeceğine ....... ha sen sitres yaşatırsın çiçeklenmeye erken girer ama iyi mi olur onu bilemem o yüzden sen 12/12 ışık verirsen ..... çiçek kendi hayat döngüsüne göre yine gidecek ama az ışık aldığı için gelişmeyecek o yüzden auto çiçeklerin ışığı ister 18/6 ister 20/4 bu bir tercih meselesi bazı yetiştirici en 6 saat uyku veriyor bir çok yetiştirici 20/4 saatin daha fazla çiçek verdiğine inanıyorlar o yüzden karar sana kalmış o yüzden photo tercih ederler...... ister 4 ay boyunca büyütebilirler istersen 2 ay boyunca istersen 1 ay o sana kalmış sonra ne zaman istersen çiçeklenmeye gidersin 12/12 ye .:)
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    K Kolpa.: * ****** **** ***** ********* ******* **** ***** **** ****** ***** ********* +1
    Üst