TheGodfather47
Rastafaray
Hasattan kalanları (trimlenenler, budanan fan yaprakları, şeker yaprakları) vs değerlendirmek için çok basit bir yöntemle kubarınızı çıkarabilirsiniz. Ben önce kendi yöntemimle açıklayayım çünkü çok basit oluyor.
MALZEMELER
Bu gördüğünüz genelde şarap yapılan bir kese. 100, 140, 180 micron alabilirsiniz. Bunu elek olarak kullanıyoruz.
Bunu iyi bilirsiniz müptezeller sizi
yanlız bunu kesenin ağız çapından bi tık dar alın tam keseyi başına geçirecek çapta olursa iyi olur.
Burda da kuru buzumuz var. Benim önerim küçük ve sigara izmariti gibi şeklinde olanlardan alın ufak olmaları daha iyi. -78.5° olduğundan elinizle dokunmanızı önermem ısırıyor..
Son olarak bir çift güçlü kol
YAPILIŞI
(Çok basit)
Kovamızın içerisini kubar yapmak istediğimiz çer çöp ne varsa yarısına kadar dolduruyoruz, ardından içerisine atacağımız kuru buzları ağırlık olarak değil de kütlesel olarak 3/1 kadarından biraz daha fazla buzları atıp keseyi kafasına geçiriyoruz. Ters çevirip sallıyorsunuz. Bukadar basit
isterseniz sallarken geniş ve uzunlamasına serdiğiniz yağlı kağıt üzerinde gezdirir ve ilk dökülen ile sonra dökülen olarak kaliteye ayırabilirsiniz. İşiniz gücünüz rast gelsin 
https://www.growkent.com/Bubble-Bags-4-Adet-4-litre,PR-1027.html
Biz bundan kullanıyoruz uzun sure dayanikli ve kullanışlı
MALZEMELER
Bu gördüğünüz genelde şarap yapılan bir kese. 100, 140, 180 micron alabilirsiniz. Bunu elek olarak kullanıyoruz.

Burda da kuru buzumuz var. Benim önerim küçük ve sigara izmariti gibi şeklinde olanlardan alın ufak olmaları daha iyi. -78.5° olduğundan elinizle dokunmanızı önermem ısırıyor..
Son olarak bir çift güçlü kol
YAPILIŞI
(Çok basit)
Kovamızın içerisini kubar yapmak istediğimiz çer çöp ne varsa yarısına kadar dolduruyoruz, ardından içerisine atacağımız kuru buzları ağırlık olarak değil de kütlesel olarak 3/1 kadarından biraz daha fazla buzları atıp keseyi kafasına geçiriyoruz. Ters çevirip sallıyorsunuz. Bukadar basit
https://www.growkent.com/Bubble-Bags-4-Adet-4-litre,PR-1027.html
Biz bundan kullanıyoruz uzun sure dayanikli ve kullanışlı
Son düzenleme: