New growth has begun.

C

Canna

Guest
Evet neem yagi tesbih agaci tohumun yagi, ve o yagdan neem azal yapiliyor. Ister aktardan al neem yagi kullan, istersen neem azal.Ama nem yagi alirsan 1 lt suya 2 cay kasigi nem yagi, bir cay kasigi sivi sabun eklemelisin, sabun eklemez isen yag suda cözülmez.
 
C

Canna

Guest
Kabin ici nem durumu ne, bitkilerinde hafiften nem dalgalanmasi belitisi var, baska bir sorun yok, masallah.
 
C

Canna

Guest
Gözümden hic kacmaz, aninda tesbit:). Nemi mümkün oldugu kadar sabit tut dostum gerekli dönemde gerektigi kadar.
 

GlockGen5

Müptezel
@Canna
İçimden bir ses bu 2 tane 700 gr dan fazla verecek gibi üstad
Veg yine 9 hafta yapıcam elimden geldiğince kabine yayıcam kızları bütün katlara topping yaptım dün,lst de tmm başka eksik var mı üstad gözüne çarpan,yapragın ucunda ki ph dalgalanmasını bile görmüştün helaliniz var :D
 
Son düzenleme:
C

Canna

Guest
Dostum su anda gördügüm hic bir sikinti yok, hadi hayirlisi, eger hakikaten o hasati almayi planliyorsan, toppinleri mainliling teknigine göre yap.Bu teknik ile + super crop, bitkilerini bütün kabine yayarsin. Bilmiyorsan bu teknigi youtube ye yaz"cannabis mainliling"
 
C

Canna

Guest
Gübre semasindaki 1. veg dönemini 6 haftaya uzat, sonra 2. veg dönemine gec, ona göre bütün gübreleme planini ayarala, yani uzattigin hafta kadar koy üzerlerine, 2. veg dönemi gübrelemenin 2. haftasi bittiginde, al 12/12 ye ver cicege, devasa bitkilerin olur.
 
C

Canna

Guest
Bitkilerin calmag istiyor, hemde acil.
 

GlockGen5

Müptezel
Üstad her sulamada veriyorum calmag,ilk haftadan bu yana lt ye 1 ml calmag veriyorum,ayrıca toprakta yumurta kabugu da var,anlam veremiyorum artırmak istemiyorum Biliyorum calmag fazla gelirse ne olur,yapraktan spreyle vereyim bakalım düzelecek mi? @Canna
 
C

Canna

Guest
Ver dostum yapraklardan günde 1 kere spey seklinde ver, bazi bitkiler digerlerine göre cok daha fazla belli bir gübreyi isteyebilir. Sansa birakmayalim, yapraklarin bize söyledigini yapalim.
 
C

Canna

Guest
Yapraklarin rengi bayagi düzelmis ama hala calmag istiyorlar, yapraklardan verme artik, ve dozu azalt.Her sulamada 1 lt 0,7 ml versen calmag yeter.Egitimin cok güzel, istedigin miktari alacaksin insallah. Yapraklarrin rengi tam yesil olduktan sonra haftada bir duruma göre 1 lt ye 1 - 0,7 ml calmag düzenli olarak ver bitkilerine.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    Lemonhazelover Lemonhazelover: *** ** ********** **** ******** ** ****** **
    Üst