Sürpriz idrar!!

Hazefeyz85

Yeni üye
Herkese merhaba arkadaşlarım,

4 Ocak 2020 tarihinde yarım sigara ile yakalandım haliyle işlem yapıldı. 2020 Mayıs Haziran ayına kadar ses soluk çıkmadı sonrasında eve kağıt geldi ve ben kağıt gelince takılmayı bıraktım. Kağıt geldikten sonra ds bürosuna gittim ama mesaj gelene kadar hiçbir şey yok dediler. Uyaptan mesaj geldi ama Eylülün sonunu buldu bu durum. Direkt ds bürosuna gittim vaka sorunlumu buldum 5 iş günü içinde idrara gitmen lazım dedi temiz olduğumu bildiğim için hemen gidiyorum dedim gittim kayıt açtılar vs. İdrarı verdim sonrasında 2 idrara daha gideceğimi söylediler amatemden onlara da vaktinde gittim hepsini temiz verdim ve artık orada işim bitmişti. Ds bürosuna gidip seminer saatlerimi görüştüm. Seminerlerimi eksiksiz atlattım bu arada pandemi vs oldu ama artık yavaş yavaş açılmalar başlamıştı o süreçlerde. 2020 başında yakalandım sonlarına doğru seminer vs bütün işlerimi bitirmiştim nerdeyse. 2024 yılı 16 Ağustosda akşama doğru ya kadar hiçbir durum kalmamıştı bütün herşeyin bitmesine de az zaman kaldı zaten. sabit bir numaradan arandım ve dosyamı teyit etti görevli arkadaş. Fakat ikametimde değildim zaten durumu izah ettim ve karakola geleceğimi söyledim. 10 gün sonra gidebildim beni çağıran görevli arkadaş yoktu izine ayrılmış bende durumu izah ettim sevkimi istedim (ilk arayan görevli sevk edeceğini söylemişti) aldım ve idrar vermeye gittim çok şükür temizim ve emin olduğum için rahatça gittim. Forumda ki bu konuyla alakalı tüm başlıkları inceledim fakat çok karma karışık herkesin durumu.

daha önce hiçbir dosyam yok bir suç kaydım yok ve 2023 nisanında yasa değişmiş. Benim olayım en fazla 2021 başlarında bitmişti ama tam tarih yine hatırlamıyorum.
Sayın arkadaşlarım merak ettiğim olay şu yeni yasaya göre yılda 2 kere mi çağıralacağım ki zaten 2025 eylülde bitecek nasipse herşey yoksa hiç sürpriz vermemiştim 3+1 olarak mı devam edecek bende. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım yardımcı olabilir mi ?
Çağırmalarından yana sorunum yok yurtdışına gitmem lazım uzun süre kalacağım için çağırırlarsa gidemeyeceğim tertemiz yaşıyorken vakti zamanında yaptığımız bir hatadan dolayı boşuna uğraşmak istemiyorum tek derdim bu.
Herkese çok geçmiş olsun saygılar sevgiler arkadaşlar

Merhaba, yasadaki güncelleme nedeni ile yılda en az iki kez süprize çağılacağın bildiriliyor, onlar sana kağıt gndermeden savcılığa gidip kendin de kontrol edebilirsin. karakollardaki yoğunluk nedeni ile kağıdın karakola gitmiş olsa bile sana bildirilmesi gecikebiliyor. savcılıkta hem ikametin ile alakalı durumu dile getirir hem de varsa bekleyen idrar tahlili talep eder alır verirsin. geçmiş olsun.

Aslan Akbey

Yeni üye
gençler ben forumda 2 defa çağrılanı gördüm bu arada alttlarda bir yerlerde postların içinde kaydırırken gördüm çağırıyorlar 2. defa ne aralıkla çağrılmıştı onu hatırlamıyorum ama senede 2 defa 6 ay aralıkla diye az çok ısırıyor kafam

Hazefeyz85

Yeni üye
beni son 10 ayda 2 nci kez çağırdılar. 2020 den kalan dosya.
Teşekkür ederim bilgiler için üstadım. sürpriz idrarı da temiz vermeme rağmen çağıracaklar o zaman yine doğru anlıyorum değil mi ? Eski sistemde ki gibi 3+1 değil de 2023 de yürürlüğe giren yasa üzerinden değerlendirecek beni. Bizim dönem de 3 seminer öncesiydi sonrasında 1 tane de sürpriz dediler ona da 4.5 yıl sonra çağırdılar işte. Umarım böyle kalır çağırmazlar tekrar kapanır gider.

Aslan Akbey

Yeni üye
Teşekkür ederim bilgiler için üstadım. sürpriz idrarı da temiz vermeme rağmen çağıracaklar o zaman yine doğru anlıyorum değil mi ? Eski sistemde ki gibi 3+1 değil de 2023 de yürürlüğe giren yasa üzerinden değerlendirecek beni. Bizim dönem de 3 seminer öncesiydi sonrasında 1 tane de sürpriz dediler ona da 4.5 yıl sonra çağırdılar işte. Umarım böyle kalır çağırmazlar tekrar kapanır gider.
kanka işte 3+1 olayı denetimli serbestlikteyken devamında yılda 2 adet diyor kanun kolluk kuvetlerince çağrılcaksın bu yeni çıkan 2023 teki kanun

evet aynen oyle, temiz verip vermemene bakmıyorlar. Yılda en az 2 kez çağrılacağız malesef dosya ertelemesi bitene kadar.

Fcinvader

Yeni üye
Herkese merhaba dostlar,

esrar yakalattığım için denetimli serbestlik süreci başladı, ilk 3 idrarı temiz verdim, vaka sorumlusu bir sürpriz idrar istedi onu da temiz verdim, denetimin bitmesine bir görüşme kaldı fakat bana dün başsavcılıktan tebligat geldi, 10 gün içinde başvurman, kan ve idrar vermen gerekiyor şeklinde. Teste imkan olan son gün gideceğim, test gününden 19 ve 20 gün önce iki gün üst üste sigara içtim(iki günün toplam gramajı 0.4 civarıdır) ve 15 gün önce koko takıldım(0.3-0.4 civarı), son 4-5 aydır hiçbirşey kullanmadım,haftada 1-2 alkol içiyorum, haftada 4 spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum. İnternete baktığımda testte sorun yaşamam gibi düşünüyorum, bu konuda bilgisi olan veya tecrübe eden var mı? İdradan sorun yaşamayacağıma emin gibiyim, kanda çıkar mı?

Lime

Yeni üye
Herkese merhaba arkadaşlarım,

4 Ocak 2020 tarihinde yarım sigara ile yakalandım haliyle işlem yapıldı. 2020 Mayıs Haziran ayına kadar ses soluk çıkmadı sonrasında eve kağıt geldi ve ben kağıt gelince takılmayı bıraktım. Kağıt geldikten sonra ds bürosuna gittim ama mesaj gelene kadar hiçbir şey yok dediler. Uyaptan mesaj geldi ama Eylülün sonunu buldu bu durum. Direkt ds bürosuna gittim vaka sorunlumu buldum 5 iş günü içinde idrara gitmen lazım dedi temiz olduğumu bildiğim için hemen gidiyorum dedim gittim kayıt açtılar vs. İdrarı verdim sonrasında 2 idrara daha gideceğimi söylediler amatemden onlara da vaktinde gittim hepsini temiz verdim ve artık orada işim bitmişti. Ds bürosuna gidip seminer saatlerimi görüştüm. Seminerlerimi eksiksiz atlattım bu arada pandemi vs oldu ama artık yavaş yavaş açılmalar başlamıştı o süreçlerde. 2020 başında yakalandım sonlarına doğru seminer vs bütün işlerimi bitirmiştim nerdeyse. 2024 yılı 16 Ağustosda akşama doğru ya kadar hiçbir durum kalmamıştı bütün herşeyin bitmesine de az zaman kaldı zaten. sabit bir numaradan arandım ve dosyamı teyit etti görevli arkadaş. Fakat ikametimde değildim zaten durumu izah ettim ve karakola geleceğimi söyledim. 10 gün sonra gidebildim beni çağıran görevli arkadaş yoktu izine ayrılmış bende durumu izah ettim sevkimi istedim (ilk arayan görevli sevk edeceğini söylemişti) aldım ve idrar vermeye gittim çok şükür temizim ve emin olduğum için rahatça gittim. Forumda ki bu konuyla alakalı tüm başlıkları inceledim fakat çok karma karışık herkesin durumu.

daha önce hiçbir dosyam yok bir suç kaydım yok ve 2023 nisanında yasa değişmiş. Benim olayım en fazla 2021 başlarında bitmişti ama tam tarih yine hatırlamıyorum.
Sayın arkadaşlarım merak ettiğim olay şu yeni yasaya göre yılda 2 kere mi çağıralacağım ki zaten 2025 eylülde bitecek nasipse herşey yoksa hiç sürpriz vermemiştim 3+1 olarak mı devam edecek bende. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşım yardımcı olabilir mi ?
Çağırmalarından yana sorunum yok yurtdışına gitmem lazım uzun süre kalacağım için çağırırlarsa gidemeyeceğim tertemiz yaşıyorken vakti zamanında yaptığımız bir hatadan dolayı boşuna uğraşmak istemiyorum tek derdim bu.
Herkese çok geçmiş olsun saygılar sevgiler arkadaşlar
Kankam küçük bi ekleme yapmak istedim. Savcı hakkındaki ds kararını ne zaman vermişse o zamandan itibaren 5 yıl işliyor, tedavi bitiminden itibaren değil. Yani anladığım kadarıyla sana kağıt Mayıs da gelmiş, ilk kağıt elindeyse üstünde savcılık karar tarihi de yazar, o tarihin üzerine 5 yıl koymalısın.

Hazefeyz85

Yeni üye
Kankam küçük bi ekleme yapmak istedim. Savcı hakkındaki ds kararını ne zaman vermişse o zamandan itibaren 5 yıl işliyor, tedavi bitiminden itibaren değil. Yani anladığım kadarıyla sana kağıt Mayıs da gelmiş, ilk kağıt elindeyse üstünde savcılık karar tarihi de yazar, o tarihin üzerine 5 yıl koymalısın.

bilgi için teşekkür ederim kankam. Maalesef 4.5 yıl geçtiği için üstünden kağıt yok muhtemelen imha etmişimdir. O yüzden tam tarihleri hatırlamıyorum fakat aşağı yukarı tahmin ediyorum. Yani diyorsun ki kağıt eline ulaştı karar tarihi örneğin 10 mayıs 2020 bu dosyanın bitiş tarihi 10 mayıs 2025 şeklinde olur. Eğer ki böyleyse 8 ay sonra herşey bitiyor diye tahmin ediyorum. 26 Ağustos da 4.5 yıl aradan sonra sürpriz verdim yeni yasaya göre yılda 2 kez çağıralacağım fakat benden kan almadılar verdikleri sevk kağıdında da kan veya idrar ibaresi vardı. Kan vermemişsin diyip çağırırlar mı bilgin var mıdır bu konuda kanka.

Lime

Yeni üye
bilgi için teşekkür ederim kankam. Maalesef 4.5 yıl geçtiği için üstünden kağıt yok muhtemelen imha etmişimdir. O yüzden tam tarihleri hatırlamıyorum fakat aşağı yukarı tahmin ediyorum. Yani diyorsun ki kağıt eline ulaştı karar tarihi örneğin 10 mayıs 2020 bu dosyanın bitiş tarihi 10 mayıs 2025 şeklinde olur. Eğer ki böyleyse 8 ay sonra herşey bitiyor diye tahmin ediyorum. 26 Ağustos da 4.5 yıl aradan sonra sürpriz verdim yeni yasaya göre yılda 2 kez çağıralacağım fakat benden kan almadılar verdikleri sevk kağıdında da kan veya idrar ibaresi vardı. Kan vermemişsin diyip çağırırlar mı bilgin var mıdır bu konuda kanka.
Sadece idrar alıyorlar kanka, forumda çokça başlık okudum kimseyi kan için ayrıca çağırdıklarını görmedim.

Fcinvader

Yeni üye
Denetim sürecindeyim son görüşmem kala savcılıktan tebligat geldi, 10 gün içinde savcılığa başvur diye, hem kan hem idrar istiyorlar, yeni yönetmelikte sistem değişmiş

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • Bandaleros Bandaleros:
    ****** ***** ****** hahahaha**** ** ***** ****** *** ***** *** *** **** **** ***
  • U UstaNargileci:
  • Bandaleros Bandaleros:
  • Bandaleros Bandaleros:
    ****** *** **** ****** hahahaha** *** ******* *******
    +1
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    ***** *** ** ******* ***** hahahaha* ***** ********* **** ** ****** ***** ***** ***** ******* *****
    +2
  • U UstaNargileci:
    ******** hahahaha **** hahahaha ****
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    +1
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    hahahaha ***** * ***** ****** hahahaha
  • Bandaleros Bandaleros:
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    +1
  • U UstaNargileci:
    ***** ***** hahahaha ***** ***** ****** ******** *** *** ********
  • Bandaleros Bandaleros:
    *** **** hahahaha ******** ******** * **** ******** hahahaha ****** **** ****** hahahaha ***** * ***** ****** hahahaha
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
  • Bandaleros Bandaleros:
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
  • Bandaleros Bandaleros:
  • Night owl Night owl:
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
  • Night owl Night owl:
    ******** ********** ********* ********* ** **
  • K KrbntErol:
    *** ***** *** hahahaha ***** ****** **** *** ********** *** *** ********* ********* ***** hahahaha***** ****** ******** hahahaha**** ******** hahahaha* ******** *********
  • Night owl Night owl:
    **** **** *** ***** *** hahahaha ***** ****** **** *** ********** *** *** ********* ********* ***** hahahaha***** ****** ******** hahahaha**** ******** hahahaha* ******** *********
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    ErdemRS6 ErdemRS6: ******** ********** ********* ********* ** ** *********