Sokaktan gübre olarak yabani ot topluyorum!!

navagos

Yeni üye
Sinirli ot
Isirgan otu
Yemlik yonca.

Bu bitkilerden ilk ikisi bulunduğum civarda en çok gözlemlediğim, her yerde biten on kadar bitkiden kendimce kafama yatarak seçtiklerim. Üçüncü de çevredeki otları araştırma fikrini aklıma getiren, bi yerden edindiğim bi bilgi. Onu bi ara hatırlatın, link atayım. Şu an üşendim. Özellikle azot ihtiyacının yükünü yonca çekse de bu 3ü bi araya gelince benim vazgeçilmezim haline gelen bi kombinasyon oldular. Demir ve magnezyum ağırlıklı olarak sinirli ottan, kalsiyum ve c vitamini desteği de ısırgandan gelse de hepsi bu maddeleri toplamda bi denge oluşturcak kadar içeriyo. Fakat yoncanin sağladığı protein desteği benim sevdiğim kokuları ortaya çıkaran güzel bi sonuç verdi. Tabii farkında olmadığım başka değişkenler girdi mi bilemeyiz. Bu sayede calmag ve diğer veg gübrelerini de bi nebze amorti ediyo. Otomatik bitkilerde dusuk hasatlar almayı sorun etmiyorum çünkü besin yanığı olmuyo, doź aşmayı deneyebilirsiniz, mantıklı miktarlarda asla başaramazsınız. Ancak az miktarda hasada rağmen parmak kadar kelleler taş gibi oluyo, büyümesin zaten o, sağlıklı kurutamam. Bide babam fasulye ve nohut unu ekle toprağa diyo ama ben daha onla uğraşmadım. Yani demem o ki kökleri sadece saksıda sanmayalım. Ger yer gümre awk. Aklıma gelirse yine yazarım bi şeyler

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • deyorke Chat bot:
  • Nothing Nothing:
  • Nothing Nothing:
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
  • Bandaleros Bandaleros:
  • Bandaleros Bandaleros:
    hahahaha** ****** ** *********
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    hahahaha** ****** ** ********* ******* ********
  • Bandaleros Bandaleros: