gwagenton
Yeni üye
Herkese merhabalar bol dumanlar. Öncelikle bitkilerimin 5. Ayın içinde olduğunu söylemeliyim. Kolay olmadı bazı şeyler canna markasıyla başladığım bu grow uma advanced serisiyle devam ettim çiçeklenmede bigbud-candy-alfaboost kullandım sıkıntılar yaşadım revive-micro-rhino kullandım callmag takviyesi oldu birçok trend problemi yaşadım deneyimledim ve atlattım. Toplamda jackherer-superlemonhaze-ogkush-hibritbilinmeyen olmak üzere 4 ağacım var. Saksılarım airpot 20 lt lik. Hava kanalları sayesinde bu kadar büyüdü bitkilerim kabine sığdırmam gerekti yoksa 2 metreden uzun yapardım ağaçları Dezavantajı yanlarından fazla hava aldığı için çabuk kuruyor yeri geldi gün aşırı sulamak zorunda kaldım. Pistillerimin kahverengileşmesini bekliyorum. Fotoğraflar geçen haftadan o yüzden bi tık daha kahverengileşmiş olarak hayal edin. 600 w lık ampuller kullandım ilkbahar-yaz olmak üzere. İlk defa setup halinde indoor growum. O yüzden düşük gramajlı hasatlara alışık değilim ve isteğim bu olmadığı için oto yapmıyorum. Önceden outdoor deneyimlerim olmuştu. Tecrübe olarak boş değildim ama her grow yeni bişey öğretiyor bilirsiniz. Hala içime sinmeyen şeyler var. İstediğim gibi şişiremedim sömekleri sanki !!!!!!Nasıl daha fazla yılbaşı ağacı sömekleri tarzında şişirebilirim?!!!!!!! sizlerinde yorumu benim için çok önemli. Kurutmayı kabinde yapıcam gerekli nem i ve sıcaklığı ayarlayabiliyorum fakat. İsteğim gramajdan düşmemesi. Sömeğin içinin hala ıslak kalıp dışından kurumaya başlaması. İnanın dünyanın birçok ülkesinde bulundum marynin olayı budur kup kuru elleyince çıtırdaşan meyveler görünce üzülüyorum ıslaklığının sardığın kağıdın dışına geçmesi lazım bunun olayı budur. Sona yaklaştığım bu grow da tek sorum NASIL DAHA FAZLA ŞİŞİREBİLİRİM KELLELERİ? Üst taraflar ne kadar güzel olsa da yan ve alt sömeklerinde bi okadar olması lazım. 5-6 ay dan bahsediyoruz. Sizlerde gramaj tahminlerinizi ve önerilerinizi yazın lütfen. Kafa raporunu hasattan sonra yazıcam olmadan asla koparıp içmem. Tekrardan bütün foruma bol dumanlar. STAYHIGH