THC vape pen deneyen oldu mu? Amsterdam'a gideceğim alsam Türkiye'ye sokarken sıkıntı olur mu?

Hocam merhaba

18-23 ekim tarihlerinde ADE için amsterdama seyahat edeceğim. Daha önce thc juul deneme fırsatım oldu ot kadar yoğun kafası yoktu ancak gece kulübüne girdiğimde gerçekten eğlendirdi normal ot içip kulübe girdiğim zaman anskiyete sorunu yaşayabiliyorum bu sebeple amsterdamda thc juul arıyorum . Nerede bulabilirim herhangi bir fikrin veya önerin var mıdır ? Bu arada bu benim 5. amsterdam seyahatim olacak ...'s , abraxas , greenhouse ve basjoe hariç deneyimlenmesi gereken coffeeshoplar hangisidir ?
bulldog ve mıke tyson cofeea shop

Pagoda

Yeni üye
Beyler bir sorun olmaz gidip getirin , ben tr de ticaretini yapıyorum. 100 lerce cevirmeden gectik , kimse anlamiyor :D markasal olarak eline gelen olursa sorabilir ban
Merhaba abi, ben bu isi yapiyorum derken, senden verebiliyor muyuz getirebiliyor musun gibi?nasil oluyor bu isler? Guvenilecek birini ariyorum ben ya, bu pahalilikta icki iceceme vape edeyim anasini satayim .

ErdemRS6

Kıdemli Üye
Merhaba abi, ben bu isi yapiyorum derken, senden verebiliyor muyuz getirebiliyor musun gibi?nasil oluyor bu isler? Guvenilecek birini ariyorum ben ya, bu pahalilikta icki iceceme vape edeyim anasini satayim .
Selamlar , evet piyasaya ben dağıtıyorum thc vapeleri ama suanda elimde kalmadı. Aybaşında tekrar getireceğim. Ama bildiğim kadarıyla burada ticaret yasak , iletişime geçemem. Adminle konuşmak gerekiyor.

Selamlar , evet piyasaya ben dağıtıyorum thc vapeleri ama suanda elimde kalmadı. Aybaşında tekrar getireceğim. Ama bildiğim kadarıyla burada ticaret yasak , iletişime geçemem. Adminle konuşmak gerekiyor.
gerekenler yapılmalı, cumhurbaşkanı adminler dahil herkes devreye sokulmalı, türkiyede vape dünyanın diğer bölgelerinde olduğu gibi yaygınlaşmalı.

Vape cigara kadar sağlam kafa yapmıyor.
onun da konsantresindeki saflık derecesine göre değişiyor, çok sağlam amerikan üretimi stiiizy'e denk geldim bir puff'da düz sigarayı epey içmen gerekecek kadar duman ediyor, şimdi satılanları da görüyorum ama aynı kalitede olmadıkları belli fiyatı ve modelinden

Menzo

Yeni üye
Almanya’da katıldığımız bir fuarda ücretsiz dağıttılar tüm firmalara 1300 pufluk bir meret havaalanında atarım şurda atarım derken cebimde getirdim Konya ya kadar valla büyük kolaylık dibine geldim nerden bulacam diye düşünüyorum kara kara yenisini

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • Nothing Nothing:
  • Nothing Nothing:
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
  • Bandaleros Bandaleros:
  • Bandaleros Bandaleros:
    hahahaha** ****** ** *********
  • ErdemRS6 ErdemRS6:
    hahahaha** ****** ** ********* ******* ********
  • Bandaleros Bandaleros:
    hahahaha**