Tohumsuz Esrar

cannabis16
cannabis16
eksiği yok fazlası var...tam takım yapmışsın artık daha da gübre-takviye gıda falan arama..
tecrübe ede ede gübrelerin ayarını edineceksin..bitkiler anlatır yapraklarıyla zaten,eksik gedik varsa yapraklar sararır-büyüme yavaşlar,fazla geldiyse yaprak uçlarından başlayarak yanıklar olur falan..
cannabis16
cannabis16
yalnız sana tavsiyem gübreden ziyade ışığını ve havalandırmanı kuvvetli tut..zira bitkinin ana yakıtı gübre değil fotosentezle elde ettiği glikozdur...kabindeki havayı devamlı dışarıdan taze havayla değiştir giriş çıkış kuvvetli fanlarla.ışığında en az 240 watt quantum board veya 400 watt MH-HPS,yada 400 watt cree tarzı olsun..gerisi zaten yağ gibi kayar gider
Z
zuladakush
üstat çok teşekkür ederim ilgin için. 2x 240w quantum board ışık alacağım. Çadır için 1.2/1.2/2 alan ya da 1.5 olanı. Havalandırma çıkış fanı td silent 350 karbon filtre 467m3. giriş fanı hesabı sanırsam yarı yarıya olmalı 200m3 kafi anladığım kadarıyla? şimdilik aklımdaki sistem bu. ayrıca günlük hesabın var mıydı hocam. tekrar çok teşekkür ederim.
iyi aksamlar.
cannabis16
cannabis16
şimdi bak 2 tane 240 wattlık quantum boarddan bahsediyorsun..çok güzel ve çok kuvvetli ışık işini hallediyorsun..ama bu kadar kuvvetli ışığa kuvvetli fanlar al ki devamlı hava tazelensin ve bitki devamlı fotosentezle deli gibi büyüyüp,bud yapsın..
cannabis16
cannabis16
egzos yani kabinin tepesine koyacağın fan 150 mmlik fanlardan olsun..880 metreküplüğü kullanıyorum ben silentın..gayet kuvvetli hava atıyor dışarı..çıkış fanını da 125 mm lik silent serisinden alırsın,gayet güzel budların olur...bence o kadar ışığa böyle bi havalandırma ideal..
cannabis16
cannabis16
eğer çıkış fanını 125lik yaparsan da giriş fanını 100 lük 180 metreküplük olanla halledersin..ama üstte söylediğim 150 lik çıkış-125 lik giriş fanıyla daha iyi verim olur..tabii para meselesi olay..bütçene göre bakarsın

Grow Muhabbetleri
Help Users
    BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ: **** ** ***** ***** ** **** ******* ***** **
    Üst