Çiçeklenme Süresi Hakkında

slemoonhaze

Yeni üye
Öncelikle merhabalar kankalar,esrarınız bol olsun.

Elimde 40 günlük bi amnesia haze auto var ve toprak seçimini yanlış yaptığım için bitkinin büyümesi 2 hafta kadar stresten dolayı neredeyse durdu. Şuanda 40 gün için epey küçük ama transplant işlemi falan derken stresten çıktı şuanda durumu iyi hızlı büyüyor.

Sorum şu; autoflowering genetiklerinin çiçeklenmesi belli bir süreye göre mi oluyor(bitkinin büyüklüğü nolursa olsun o süreye kadar çiçeklenmeye mi giriyor) yoksa belli bir büyüklük oranına göre mi giriyor?


Bi el atarsanız mutlu olurum kanka. İyi günler herkese.
 

reaL

Üye
kanka auto'lar 4.hafta çiçeklenmeye başlar 4-6 hafta'da çiçeklenme sürer yani bitkinin yaşam süresi ortalama 10 haftadır.
 
T

tuna

Guest
Cvp: Çiçeklenme Süresi Hakkında

reaL' Alıntı:
kanka auto'lar 4.hafta çiçeklenmeye başlar 4-6 hafta'da çiçeklenme sürer yani bitkinin yaşam süresi ortalama 10 haftadır.

Auto super lemon haze, genetiği içinde bu geçerli mi kanka ? Tohum sponsor siteden.
 

mert özmen

Yeni üye
kanka aynen dediğin gibi. mesela normalde yetişme süresini istersen ayarlayabilirsin ama auto başına buyruk. 10hafta ise 10 hafta. %90da auto genetikler 10 haftada oluyor. lakin yinede bi takım stresler süreci biraz dğeiştirebiliyor kanka herşeyin istisnası var. benim ilk autolarım ve birkaç hafta geç olucak. bir arkadaşımsa normalinden birkaç hafta erken aldı. o derece yani ::Dma normalde kolay kolay değişmez auto dedinmi 10 hafta. artık hasat sürecinide gözlemleyerek anlayacaksın tamamen tablo sisteminde ektiğin güne göre günü günüde olmayabilir. en doğru günde kesersen en sağlıklı kafayı yakalarsın. onun içinde hasat zamanın yaklaşırken tekrar görüşmek üzere ::)
 

slemoonhaze

Yeni üye
Teşekkür ederim kanka yorumlarınız için az önce dikkat edince gördüm zaten yaprakların altından çok küçük beyaz pistiller çıkmaya başlamış zor farkediliyor. Baya küçükken girdi ama yapıcak bişey yok ilk grow acemiliği diyelim. 
Sizce sarı ışığa geçiyim mi?
https://ibb.co/kDQPVT
https://ibb.co/jf3YPo
https://ibb.co/huaf4o
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst