İrlandalı Doktorlar Esrarın Suç Olmaktan Çıkarılmasını Destekliyor

MrTiger420

Müptezel
Irish Medical Times (IMT) tarafından yapılan anonim bir anket, doktorların (% 54) yarısından fazlası esrarı kişisel kullanım için küçük miktarlarının suç olmaktan çıkarılmasını desteklediğini gösterdi.

4.jpg
%95'i - uyuşturucu kullanımının hastalarının sağlığı ve refahı üzerinde olumsuz bir etkisi olduğuna inanırken, %60'ı - kullanıcıların yasadışı suçlara bulaşması ve ya yasadışı işler görenlerle buluşdurmak yerine Sağlık Bakanlığı sistemi içinde tedavi görmeleri gerektiğine inanmaktadır.

Yapılan ankette çoğunluk alkolu bir uyuşturucu olarak tanımladı ve en çok zarara neden olan uyuşturucu madde olarak alkolü (%43), ardından kokaini (%31) gösterdi. Ankete katılanların üçte birinden fazlası, ailelerinin uyuşturucu kullanımının olumsuz etkilerini yaşadığını ve alkolün bu tür vakaların %63'ünü oluşturduğunu bildirmiştir.

Anket, genel olarak tıbbi esrar ve uyuşturucu kullanımı hakkındaki kişisel görüşlerini öğrenmek için pratisyen hekimler ve uzman danışmanlar da dahil olmak üzere 89 doktordan oluşan temsili bir örneklem üzerinde gerçekleştirilmiştir.
Ankete katılan doktorların toplam % 37'si esrarı denediğini, % 8'i şu anda kullandıklarını ve % 5'i düzenli olarak kullandıklarını itiraf etti.


S.jpg

Kaynak:
 

Ekli dosyalar

  • 4.jpg
    4.jpg
    59.2 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
merhaba bunun gibi birsürü konu var peki bunu kendi vatanımızda konuşan tartışan öneriye sunan bir siyasi veyahut destekleyen bir yetkili varsa bunları paylaşması daha etkili olacaktır diye düşünüyorum ama görüyorumki bazılarının kimyasaldan geliri engellenmesin diye kimse konuşmak istemiyor bukadar konuşmak istiyorum saygılar .
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    T terbiyeligunahkar: hahahaha* ***** *** ******** ******* **** ****** ******* ****** ** ***** ******** *********
    Üst