3x swiss cheese auto 3x alaskan thunder auto önerilerinize açığım kankalar ilk grow Güncel kalacak.

Fbiopenthedoor

Yeni üye

Selam arkadaşlar
120x120 kabin
440 watt harvest master pro grow Led
467m3 HM Karbon Filtre 380 m3 Sessiz Fan Sete bağlı

Şuanda 19 litre bez saksılarda 6 günlerini bitirdiler. ışık mesafesi 90 cm Di, tekrar biraz forumda araştırdım 50 cm e düşürdüm. Nem en yüksek 69, en düşük 50, sıcaklık en yüksek 28, en düşük 20, daha temiz hava giriş Aksiyel fanı koymadım. içeride hava döngüsü sağlıcak vantilatörde koymadım.

Gübreler
Canna start
Canna terra vega
Canna terra flores
Canna pk 13/14
Toprak biobizz Light mix

6 gündür 1 litreye 2 ml canna start ekleyerek ph 6/6,5 arası ayarlayarak, miktarı göz kararı arttırarak kurudukça suladım.

1 kere topping yapmalımıyım önerileriniz nedir. Birde kafamda takılan bir soru sulama miktarı illa saksının altından su gelsin diye fazla su vermek istemedim boyuna göre su verdim dün Saksı başı 150 ml ile suladım.
10. Günde canna terra vega ilave ederek devam etmeyi düşünüyorum. Son olarak çadırın zeminine tam gelecek şekilde 120 x 120 Saksı altlıgı koydum. Yerdeki yansıyan parlaklığı kesti. Bu aldıgım altlıgı folyo ile kaplamalımıyım? Şuana kadar yaptığım herşeyi sitedeki bilgiler sayesinde yapabildim. önerilerinize ve yorumlarınıza açığım.


15 Kasım : gübre ve su fazlalıgından dolayı yapraklar kendini saldı herhangi bir renk değişimi yok fakat yapraklarda bitkinlik aşağı doğru sarkma şeklinde bu yüzden 1 hafta revive verdim herhangi bir gübre vermedim 1 hafta sonunda kendilerini topladılar
22 Kasım : bu şekildeler :https://imgyukle.com/i/Tqgyk0
 
Son düzenleme:

pusher

Üye
Sıcaklık 21 in altına düşmesin. Tam kuruduktan sonra bir tane sade suyla sulama yapma bitki bir nefes alsın sorunu çözmüşsün bu yaşta bitkiye 1 litre su çok çok fazla. Calmag almanı da tavsiye ederim yoksa.
 

Fbiopenthedoor

Yeni üye
Sıcaklık 21 in altına düşmesin. Tam kuruduktan sonra bir tane sade suyla sulama yapma bitki bir nefes alsın sorunu çözmüşsün bu yaşta bitkiye 1 litre su çok çok fazla. Calmag almanı da tavsiye ederim yoksa.
Kanka 1 litre vermiyorum bitki başı 150 ml şuan 3. Hafta bitmek üzere. Cal mag alıcaktım growkent te revive önerdiler revive de cal mag İn içinde olanlar var dediler. yinede cal mag almamı önerir misin
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst