Bu sigaraya bakıp genetiği hakkında net bir bilgi verebilir mi siniz?

Fachero

Yeni üye
İkinci grow öncesi bunu öğrenmem gerekiryor
Tahmin olabilir ama daha çok net bir fikri olan varsa lütfen beyan etsin .
Şimdiden teşekkürler

 

Fachero

Yeni üye
görüntüden hiç bir şey anlaşılmaz. kokusu tadı ve kafa raporu verebilirsen bir şeyler çıkarabilirim?
Yoğun bir kokusu var yani şimdi bundan çıkan kokuyu nasıl tarif edebilirim neyi referans gösterebilirim bilmiyorum. Çok zorlarsak limonumsu gibi diyebilirim...Küçük bir parçası bile ortamı fena kokutuyor. İçimi yumuşak boğaz mahvetimiyor. İyi bir duman bile yamultmaya yetiyor gevşetiyor bundan sonra birşey yapman mümkün değil ya uyursun yada enerjin varsa çeneye vuruyor zihni açıyor ki çoğunun genel özellikleri böyle dicen şimdi .. benim asıl merak ettiğim şey şu aslında daha çok ..sömeklerin böyle sıkı ve sert olması için neye dikkat etmek gerekiyor onu merak ediyorum köfte gibi misket gibi sıkı sıkı olması neyle ilgili bununla bir fikrin var mı dostum ?
 
Çok zorlarsak limonumsu
Lemon Haze? Forumda ve telegram grupöarinda türkiyede cok oöan bir genetic ve sümekleri de benziyor.
sömeklerin böyle sıkı ve sert olması için neye dikkat etmek gerekiyor onu merak ediyorum köfte gibi misket gibi sıkı sıkı olması neyle ilgili bununla bir fikrin var mı dostum ?
Indica genetiklerine bak ve soguk ama tabi asiri soguk degil oldugunda da sömekler siklasir birde PGR diye bir olay var HIC TASFIYE etmedigim ama onun icinde fazla bu olaya girmiycegim sen istersen googleden arastir cannabis pgr diye + ortama bagli yani dandik bir lambaylan indoor öyle bir sömek almamda pek imkansiz + kabindeki hava sartlari iyi olmali ve bir arti daha dogru kurulama.
 

Fachero

Yeni üye
Lemon Haze? Forumda ve telegram grupöarinda türkiyede cok oöan bir genetic ve sümekleri de benziyor.

Indica genetiklerine bak ve soguk ama tabi asiri soguk degil oldugunda da sömekler siklasir birde PGR diye bir olay var HIC TASFIYE etmedigim ama onun icinde fazla bu olaya girmiycegim sen istersen googleden arastir cannabis pgr diye + ortama bagli yani dandik bir lambaylan indoor öyle bir sömek almamda pek imkansiz + kabindeki hava sartlari iyi olmali ve bir arti daha dogru kurulama.
Cevabın için teşekkür ederim pgr herneyse onu araştırcam onun dışında sömekleri hasattan sonra kuruduktan sonra soğuğa maruz bırakmam gerektiğini mi söylüyorsun? Grow esnasında bu mümkün değilde hasat ve kuruma bittikten sonra mı demek istediniz acaba Mars hydro 450 w çift spektrumlu LED kullanıyorum ..giriş çıkış fanlarım gayet iyi sürekli temiz hava sirkülasyonu oluyor ... kendi kurutma usulünüz hakkında bilgi verir misiniz ayrıca ....bu ikinci growum olacak..sigara idare eder ama herkes gibi benim de ilk seferde acemiliklerim oldu tabi...
 
sömekleri hasattan sonra kuruduktan sonra soğuğa maruz bırakmam gerektiğini mi söylüyorsun?
Hayir, demek istedigim, Grow esnansinda Ciceklenme evresinde Soguk havalar Sömeklerin "kompakt" olmasina yol aciyor, senin soruna cevab olarak bir Faktör saydim.


Grow esnasında bu mümkün değilde hasat ve kuruma bittikten sonra mı demek istediniz
Hasat dan sonra zaten Kurulama "soguk" bir ortamda gerceklistirlmeli.



kendi kurutma usulünüz hakkında bilgi verir misiniz ayrıca
Bnen hasat dan sonra isik kapali bir sekilde ortalama 18-21 derce bir ortamda kurutyorum.
Ne kadar soguk olursa okadar cok tat ve dayanlik acisind en uyugun olan uzun ve yavas kurutmakti ama tabi bazen insan dayanamiyor:)

Kurutma konusunda bir kac yöntem var, biri o iyi biri bu iyi diyor AMA herkes bikac noktada hemfikir: Serin, ve karanlik olmali.

Birde kurutma dan sonra curing/fermantation yapanda var, ben hepsine yapmiyorum ama bazi "genetikler" varki yaptigimda 100% daha iyi bir tat ve kafa aliyorum
 

Fachero

Yeni üye
Hayir, demek istedigim, Grow esnansinda Ciceklenme evresinde Soguk havalar Sömeklerin "kompakt" olmasina yol aciyor, senin soruna cevab olarak bir Faktör saydim.



Hasat dan sonra zaten Kurulama "soguk" bir ortamda gerceklistirlmeli.




Bnen hasat dan sonra isik kapali bir sekilde ortalama 18-21 derce bir ortamda kurutyorum.
Ne kadar soguk olursa okadar cok tat ve dayanlik acisind en uyugun olan uzun ve yavas kurutmakti ama tabi bazen insan dayanamiyor:)

Kurutma konusunda bir kac yöntem var, biri o iyi biri bu iyi diyor AMA herkes bikac noktada hemfikir: Serin, ve karanlik olmali.

Birde kurutma dan sonra curing/fermantation yapanda var, ben hepsine yapmiyorum ama bazi "genetikler" varki yaptigimda 100% daha iyi bir tat ve kafa aliyorum
Cevaplarınız için teşekkürler bir süre aktif değildim işlerimden dolayı...auto genetikler mi kullanıyorsunuz? " Genetikler" dediklerinizi benimle de paylaşır mısınız ? En sevdiğinizi en başa koyup sıralayabilirsiniz
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • higthead Chat bot:
    ******** *** ******* *** *** *********
    higthead Chat bot: ******** *** ******* *** *** *********
    Üst