Bubble Gum Auto - Lsd Auto | First Growth - 190 g. hasat gerçekleşti. Kafa raporu !!

Vybz Kartel

Müptezel
full dediğin buhar üfleme hızı mı? bi de elektrikler kesilip gelse tekrar aktif oluyor mu? yoksa manuel olarak elle acmak mı gerekiyor akabinde?
Full dediğim su tankı, ağızına kadar doldur demek istedim. Hız kademesini 2 yaparsın. Nem seviyesini de kendi nem cihazına göre 45-50 yaparsın. Tam doğru ölçmüyor çünkü, test edersin.
Elektrik kesilince maalesef aktif olmaz, yeniden ayarlaman gerek herşeyi.
 

Vybz Kartel

Müptezel
@silas34 , kanka, lütfen diğer bitkim için de tavsiyede bulunur musun? Yanlış birşey yapmak istemiyorum.. Sonuçta ikisini de aynı şekilde beslemiştim..
2. Bitkiye de flush atam mı kanka?

Akşamki durumları :

Bitki 1: Tavsiyenle 50 lt flush attım : https://ibb.co/nwzkbPS
Bitki 2 : Buna dokunmadım : https://ibb.co/ry7z0NM

Bugünkü Durumlar Kanka:

Bitki 1 : Akşam Flushlamıştım : https://ibb.co/rxSQsFw , https://ibb.co/xJ1NWY2 , https://ibb.co/wQr0qmq
Bitki 2 : Buna dokunmadım : https://ibb.co/qM442tw , https://ibb.co/d5syGph , https://ibb.co/4Nd9xvp
 
Son düzenleme:
S

silas

Guest
açıkçası ne yapacağın hakkında fikrim yok, dediğim gibi çok kaotik bir durum olmuş bitki için. Ben yerinde olsam flush atar topraktaki gübre tuzlarını güzel bi temizler toprağı resetlerdim.
 
S

silas

Guest
İLk

Dediğin bitkiye attım zaten kanka... 2. Bitki için soruyorum ben, onun durumu daha iyi sanki, o yüzden sorayım dedim . Sanırım çok okumadan yanıtlıyorsun :)
kanka 14 saattir burdayım sıkıldım biliyon mu yattım uyuyamadım kalktım sen medaj attın. 2. bitkiyede at
 

natarK

Üye
kanka anlaması zor bir durum, bende çözemedim bence de bi reset çek flushla ve bekle bi süre gübre vermeyi kes 10,15 gün verme bana kalırsa bitki kilitlenmiş duruyor şuan streste gibi ya da magnezyum fazlalığı
 

Vybz Kartel

Müptezel
kanka anlaması zor bir durum
İkisine de flush attım kanka. Magnezyum fazlalığı. Revivede magnezyum varmış. Sanırım 3-4 defa üst üste revive verdim, 4 günde bir yani. Büyük ihtimal ondan oldu. Başka açıklaması yok.
Cehalet kanka işte, bilmeden etmeden veriyom her şeyi. Revive yi zararsız bişey zannettim.
Ama her hata bir sonraki growum için ders niteliğinde. Hata yapmadan nasıl öğrenicez kanka :)
 

Vybz Kartel

Müptezel
Kankam aynı zamanda hasat edeceğim ama
Kanka hazır flush attım. Gübrelerimi değiştirsem mi diyorum. Canna kullanıyordum ama. AN ye geçesim var..
Ana besinlerde neden grow, mikro ve bloom tercih etmedin de, Grow a-b ve bloom a-b tercih ettin ? Sanırım aynı şeyler.. Bu ikisi arasında kararsız kaldım.
Olmuşken tam olsun... Sen ne dersin @krataN , Flush yapmışım hazır, AN ye geçsem mi. Yoksa Canna ile bu growu bitreyim mi?
 
Son düzenleme:

natarK

Üye
kanka yok growunu bitir sonra geç, A N güzel marka ama o kadar gübreye gerek yok bence yan besinler için söylüyorum. Ama gene de karar senin, big bud, overdrive, sensizym, calmag, revive ve rhino işini görecektir o kadar bud gübresi gereksiz ve fazla
 
an güzel marka ama elinde gübre varsa an geçmek sacmalıktır. growu en az maliyetle kapatmaya bak tecrübeler ediniyoruz sonrasında 2. growda allah allah dedirtiyoruz :) sakin ol suan ki halleride kötü değil. koku azalmasıda normal hasat zamanına doğru da koku tekrar gelecek ve artacak.

flush atmışsın geç gördüm ama bana kalsa revive kesmen ve 1 tur boş sulama gitmen yeterli olacak kızlarnda nefes alacaktı.

Bence gübreye abanma abartma . bu growu cok az gübre vererek bitir ve kazanan sen ol !
 

Vybz Kartel

Müptezel
an güzel marka ama elinde gübre varsa an geçmek sacmalıktır.
Doğru dedin kanka. AN gübreleri bir sonraki grow um için alacağım. 1300 felan tutuyor, şimdilik kalsın :)

Hata yapmadan kesinlikle öğrenemiyosun. İlk growda bunlar olacak ne kadar okusak veya sorsak da.

Yaptığım hata şuydu, sulamada cal mag ve revive, sonraki sulamada gübre ve revive, sonraki sulamada yine revive ve sonraki sulamada gübre ve reviveve bud candy. İş patlayınca baktım ki cal mag ın yanında, revivede ve bud candy de de aynı zamanda magnezyum var.. :(

Hay o reviveyi sipariş veren ellerim kırılaydı da sipariş vermeseydim :D . Yani müthiş bir magnezyum patlaması oldu flush mecbur oldu. Şimdi 1 hafta kendi hallerine bırakayım, toprak kuruyunca, daha dikkatli ve her koyduğumda nasıl elementler var inceleyerek vereceğim.

Güncel resimlerini paylaşıyorum az sonra... Şuan iyi durumdalar. LSD nin yaprakları koyu yeşilden normale dönmeye başladı.. Toparlayacaklar
 

Vybz Kartel

Müptezel
37. Gün Kankalarım. Flush attıktan sonra toparlanma oldu ve iyiye gidiyorlar. Koyu olan yapraklar açık renk almaya başladı yavaş yavaş. Toprak iyice kuruyana kadar bekleyeceğim. Sanırım 7-10 gün sürecek .......

bubb-1.jpg bubb - 2.jpg

lsd-1.jpg lsd-2.jpg
 

natarK

Üye
7 gün sürmez kanka, gayet sağlıklı bitkiler bi sorun olduğun zaman gene etiketle bizi bakalım bu forumun yetiştirdiği bi sigara çünkü güzel olmak zorundaaa :D
 

Vybz Kartel

Müptezel
7 gün sürmez kanka, gayet sağlıklı bitkiler bi sorun olduğun zaman gene etiketle bizi bakalım bu forumun yetiştirdiği bi sigara çünkü güzel olmak zorundaaa :D
Eyvallah kankam :) . İnşallah güzel olacak....

File gersem mi diyorum kanka? Ama sonra budama işlerini nasıl yapacağım? File gerersem artık yerinden kıpırdayamazlar.. Şuan her tarafına bakıyorum bitkinin, ama file gerince bu olmayacak.
 
Son düzenleme:

Vybz Kartel

Müptezel
38. Gün kankalar.

@silas34 , kanka, henüz trikom denilen bişey yok. Daha önceki outdoor auto deneyimlerimde çieklenmenin ilk haftasında gözüküyordu.
Şuan çiçeklenmenin 2. haftası, sömekler gelişiyor ama büyüme de devam ediyor. Dünden beri 2 cm uzamışlar.

Trikom yok, koku yok. Korkmaya başladım :(

24/0 uyguluyorum kanka, bu bir neden olabilir mi?

20. günde 20/4 ten 24/0 a geçmiştim. Şuan 38. gün ve tekrar 20/4 e geçmemi tavsiye eder misin?
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Mordecai Chat bot:
    ******** *** ******* *** *** *********
    Mordecai Chat bot: ******** *** ******* *** *** *********
    Üst