Denetim iki gün sonra

BiraMelegi441

Yeni üye
Ya arkadaşlar iki güne idrar vermem gerekiyor çok yakın zamanda sarhoş olduğumdan unutarak icmis olabilirim şimdi nasıl..?
 

Mordecai

Moderator

THC Sistemimde Ne Kadar Süre Kalır?​

THC, esrar kullandıktan sonra iki günden 11 haftaya kadar herhangi bir zamanda idrarda tespit edilebilir. THC'nin sisteminizde kalacağı kesin süre, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birkaç farklı faktöre bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir:

  • Esrar'ı ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
  • En son esrar kullandığınızdan bu yana ne kadar zaman geçti?
  • Kullandığınız esrarın gücü nedir?
  • Vücut yağ yüzdeniz nedir?
  • Şuan ki kilon nedir?
  • Metabolizmanız hızlı mı yoksa yavaş mı?
Ortalama bir kişi, esrar kullandıktan sonra 30 ila 45 gün içinde vücuttaki THC'den kurtulur . Düzenli olarak esrar içiyorsanız, THC kullanımdan sonra 90 güne kadar sisteminizde kalabilir. Tersine, nadiren esrar içiyorsanız, THC'nin tüm izleri yalnızca iki gün içinde idrarınızdan çıkabilir, ancak seyrek kullanıcılar için yaklaşık 10 gün daha tipiktir.

İdrarda Uyuşturucu Testi 24 Saatte Nasıl Geçilir?​

Mümkün olan en iyi durumda bile THC, esrar kullandıktan iki gün sonra idrarda bulunur. Uyuşturucu testini geçmek için yalnızca 24 saatiniz varsa, şanslar aleyhinizedir. Bir ay veya hatta bir hafta gibi kısa bir sürede bireylerin idrar uyuşturucu testini geçmesine yardımcı olmak için pek çok şey yapılabilir, ancak 24 saat geriye sadece birkaç seçenek bırakır. Aşağıda uyuşturucu testini 24 saat içinde nasıl geçeceğinize ilişkin adımlar yer almaktadır:

1. Detoks İçeceği ile THC'yi Sisteminizden Çıkarın​

Piyasada aynı gün içinde detoks temizliği vaat eden, sisteminizi THC de dahil olmak üzere istenmeyen toksinlerden arındıran birkaç içecek bulunmaktadır. Bu detoks içeceklerinden birini içtikten sonra uyuşturucu testi yapan kişinin idrarı, tüketimin hemen ardından dört ila altı saatlik küçük bir süre boyunca THC'siz olarak çıkabilir. Bununla birlikte, detoks içecekleri güvenilir değildir ve birçok insan için detoks içeceğinin uyuşturucu testi sonuçları üzerinde çok az etkisi olacaktır veya hiç etkisi olmayacaktır.


2. Evde THC İdrar Uyuşturucu Testi Satın Alın​

Uyuşturucu testini geçmek için yalnızca 24 saatiniz varsa, testinizin THC seviyeleriniz hakkında neleri ortaya çıkaracağını bilmek iyi bir fikirdir. Yerel eczanenizden veya eczanenizden ev yapımı THC idrar uyuşturucu testi satın alın ve testi geçip geçmediğinizi görün. Bu, bir detoks içeceğinin THC'yi sisteminizden temizlemede etkili olup olmadığını görmenin hızlı bir yoludur. Ancak evde yapılan testler nadiren laboratuvar testleri kadar doğru sonuç verdiğinden dikkatli olun .

3. Bol Su ve Sıvı Tüketin​

Evde yaptığınız THC uyuşturucu testi, idrar testinizin THC açısından pozitif çıktığını gösteriyorsa, bir ton su içerek kendinize biraz zaman kazandırabilirsiniz. Sisteminizde çok miktarda sıvı olması idrarınızı sulandırır. Buna karşılık, idrar örneğiniz esas olarak su olacaktır ve testiniz sonuçsuz kabul edilebilir. Bu, testi daha sonraki bir tarihte yeniden yapmanız gerekeceği ve vücudunuza THC'yi temizlemesi için ekstra zaman tanıyacağınız anlamına gelir.

4. Hile Yapmaya Çalışın ve Bundan Kurtulun​

Kopya çekmenizi mutlaka tavsiye etmiyoruz, ancak sırtınız duvara dayalıysa ve seçeneğiniz yoksa, uyuşturucu testinde kopya çekmenin yolları vardır. Yöntemlerin çoğu, başka bir kişinin temiz örneğini idrar uyuşturucu testinize sokmayı ve kendinizinmiş gibi vermeyi içerir. Ancak bunu yapmadan önce yakalanmanın sonuçlarını ve hile yapmanın getirdiği etik sorunları mutlaka düşünün.

24 Saatten Fazla Süreniz Varsa Ot İçin İdrar Uyuşturucu Testi Nasıl Geçilir?​

İdrar uyuşturucu testini doğal yollarla nasıl geçeceğinizi merak ediyorsanız ihtiyacınız olacak en önemli şey zamandır. THC idrar testini 24 saat içinde geçmek neredeyse imkansızdır, ancak daha fazla zamanınız varsa (yaklaşık üç ila dört hafta), başarılı bir şekilde geçmek için atabileceğiniz adımlar vardır.

1. Su Tüketiminizi Artırın​

Artık esrar idrar testine hazırlanmak için biraz zamanınız olduğuna göre, sürekli su içmenize gerek yok. Bunun yerine, sisteminizdeki THC'yi temizlemek için yalnızca su alımınızı artırın.

2. Ne Kadar Egzersiz Yaptığınızı Arttırın​

Hızlı bir metabolizma vücudunuzun THC'yi sisteminizden atmasına yardımcı olabilir ve metabolizmanızı artırmanın en iyi yolu egzersiz yapmaktır. Sadece bu da değil, THC yağ hücrelerinde depolandığı için , egzersiz yaparken yağ yakmak, THC'yi sisteminizden daha hızlı bir şekilde dışarı iter. Ancak bu nedenle, idrar uyuşturucu testinden önceki 24 saat içinde egzersiz yapmaktan kaçının; bu, depolanan THC'nin kan dolaşımınıza itilmesine neden olabilir.

3. 5 veya 10 Günlük Detoks Kitini Deneyin​

Aynı gün uygulanan detoks kitleri güçlü bir başarı geçmişine sahip olmasa da, 5 veya 10 günlük detoks kitleri daha güvenilir olma eğilimindedir. Bu detoks kitleri, vücudunuzu THC de dahil olmak üzere istenmeyen toksinlerden tamamen arındırmayı amaçlayan yararlı takviyelerle doludur. Biraz araştırma yaptığınızdan emin olun, çünkü internette mucizevi başarı iddiaları olan ve bu iddiaları destekleyecek hiçbir kanıt bulunmayan çok sayıda detoks kiti bulunmaktadır.

4. Test Günü B Vitamini ve Kreatin Alın​

Uyuşturucu testinize hazırlanırken bu suyun tamamını içmek, idrarınızın doğal sarı renginin çoğunu kaybedeceği anlamına gelir. B vitaminleri, özellikle B12 ve B2 alarak idrarınızın tekrar sarı olmasını sağlayın . Bu şekilde testten önce idrarınızı sulandırmaya çalıştığınıza dair hiçbir görsel kanıt olmayacaktır.

Test gününde dikkate alınması gereken bir diğer takviye ise kreatindir. Vücut, kreatini, laboratuvar teknisyenlerinin idrar örneğinde aradığı bir şey olan kreatinin haline getirir . Bu, aşırı su tüketimi nedeniyle seyreltilen idrar örneğinin normal görünmesine yardımcı olabilir.


Bazı Yaygın THC İdrar İlaç Testi Efsaneleri Nelerdir?​

Ot için idrar uyuşturucu testini nasıl geçeceğinizi araştırırken, THC idrar uyuşturucu testi mitleriyle karşılaşmanız kaçınılmazdır. Yıllar geçtikçe, uyuşturucu testini geçmek için kesinlikle yanlış olan çeşitli farklı ipuçları ortaya çıktı. Aşağıda en yaygın uyuşturucu testi efsanelerinden üçü yer almaktadır:

Uyuşturucu Testini Kabartma Sodasıyla Geçebilir miyim?​

Sayısız web sitesinde bulunabilecek yaygın bir efsane, kabartma tozunun idrarda uyuşturucu testini geçmenize yardımcı olabileceğidir. Bu web siteleri kabartma tozunu suyla karıştırmanızı ve ardından karışımın tamamını bir yudumda içmenizi tavsiye ediyor. Kabartma tozu içmenin uyuşturucu testini geçmenize yardımcı olabileceğine inanmak için hiçbir neden olmadığından, bunu destekleyecek hiçbir bilimsel kanıt yoktur . Aslında, büyük miktarda karbonat tüketmek ciddi toksisite potansiyeline sahiptir ve bir takım sağlık riskleri oluşturabilir.

Kızılcık Suyu, Limon Suyu veya Çay İçmek Uyuşturucu Testini Geçebilir mi?​

İnternette kızılcık suyunun, limon suyunun veya çayın uyuşturucu testini geçmelerine yardımcı olduğuna yemin eden birçok hesap var. Bu, tek seferlik bir kişi için doğru olsa da, bu içeceklerin uyuşturucu testini geçmenize yardımcı olacağına dair çok az kanıt var. Her üçü de iyi detoks içecekleri olsa da, meyve suyu veya çay şişelerini içmek uyuşturucu testinin mucizevi bir şekilde geçmesine yol açmayacaktır.

Sentetik İdrar THC İlaç Testini Geçebilir mi?​

Sentetik idrar kitlerinden sıklıkla uyuşturucu testini geçmenin bir yolu olarak bahsedilir ve size kendinizinmiş gibi geçmeniz için sahte THC içermeyen idrar sağlar. Ancak testler sentetik ve gerçek idrar arasındaki farkları tespit edecek kadar gelişmiş olduğundan sentetik idrar genellikle etkisizdir.
 

HibenHigh

Yeni üye
Bro baska bisey yok mu sadece su mu yani iciyoruz onu temizlenir mi bir haftada cok tuketen bir insan degilim.
 

HibenHigh

Yeni üye
desal nasil ise yariyor mu? Bir de sunu sorcam tahlil sonuclarinda referans araligi olmasi gereken sonuc degil mi o degerin uzerine cikarsa pozitif olarak aliyorlar galiba ben oyle anladim. Ben desal aldim 2-3 adet 1 hafta oncesinden kreatinin seviyesini arttirmis ama degerin icinde kaliyor negatif yaziyor sonucta. Kanabis degerimi goremedim ama henuz
 
Ü

Üye silindi 38358

Guest
desal nasil ise yariyor mu? Bir de sunu sorcam tahlil sonuclarinda referans araligi olmasi gereken sonuc degil mi o degerin uzerine cikarsa pozitif olarak aliyorlar galiba ben oyle anladim. Ben desal aldim 2-3 adet 1 hafta oncesinden kreatinin seviyesini arttirmis ama degerin icinde kaliyor negatif yaziyor sonucta. Kanabis degerimi goremedim ama henuz
O kadarını bilmem kanka, bildiğim tek şey var ne yaparsan yap yüksek yoğunlukta kullanım yaptiysan cikiyor testte
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • New Rookie New Rookie:
    ******* ***** ***
  • New Rookie New Rookie:
    ****** **********
  • Night owl Night owl:
    **** **** ******* ** hahahaha**
  • New Rookie New Rookie:
    *** hahahaha**
  • New Rookie New Rookie:
    ******** *** *****
  • New Rookie New Rookie:
    *** ** **** ***** *** ******* *********
  • Night owl Night owl:
    ***** ****** **** ***** * **** ******* **** *** ** **** ***** *** ******* *********
  • New Rookie New Rookie:
    ******* ** hahahaha****** ******** ********* *** ***** **** ****** ** ****** *** ***** *****
  • New Rookie New Rookie:
    ******* *** ***** *** **** *** **** ** **** *** *** hahahaha hahahaha******** ****** **** ***** * **** ******* ****
  • Night owl Night owl:
    **** *** ** ***** **** ****** ****
  • New Rookie New Rookie:
    *** ******** **** ********** ******* ********
  • New Rookie New Rookie:
    * ******* *** *** **** ******* ***** *******
  • Y Chat bot:
    ********* *** ****** *** *****
  • New Rookie New Rookie:
    *** * ***** *** *** ***** **** ***** *** hahahaha ******* *** hahahaha *****
  • Night owl Night owl:
    *** ******* ***** ** ********** hahahaha**** ****** ******** ***** * * **** ** **** *** ********* ******* ** ******** ** ****** **** ********** ***** ******* ********** ********* *****
  • Didrug Didrug:
    ******* ***** **** ******** **** *** * ***** * *** * *** ********
  • Night owl Night owl:
    ***** ********* ***** ***** ******* ****** ******
  • New Rookie New Rookie:
    ********* ** ** *******
  • New Rookie New Rookie:
    hahahaha*** *** **** ***
  • Didrug Didrug:
    ******* ***** * ** * **** * ** * ***** * ** * ********* *** * *** *** ********* ***
  • Night owl Night owl:
    ******* ******* ***** ***** ********** ******* **** ****** hahahaha** **** ****** ******* *****
  • Didrug Didrug:
    ******* *** ****** ******** * ****
  • Didrug Didrug:
    ***** *** ***** ********* ***** ********** ******* ******** *** ********* ****
    Didrug Didrug: ***** *** ***** ********* ***** ********** ******* ******** *** ********* ****
    Üst