Dişi mi Herma mı Erkek mi ?

Fender

Üye
Beyler bütün fotoğraflar aynı bitkiye aittir. En alta video da ekledim. Bitkiler 28. Gününde şuan. Dün şüpheye düştüm erkek olduğunu düşünerek diğerlerinden ayırdım kenara koydum sabah kalktığımda polen kesesi zannettiğim kısımlarından pistiller çıkmıştı ama polen kesesine benzer yapılarda var gibi. İkileme düştüm yardımcı olabilir misiniz ? Herma mı dişi mi erkek mi ?















 

Reception

Kıdemli Üye
Kanka aynısı dün ben yaşadım ama erkek olduğuna arkadaşlar ikna etti beni ve iyice inceledikten sonra bende gördüm yani ilk başta inanmak istemiyor insan kiyamiyor ama resimlere göre erkek bence başka bitki varsa onlardan ayır biraz daha gözlemle ben iyice ikna olduktan sonra infaz ettim arkadaşı içim yana yana
 

Fender

Üye
Kanka neden pistil var o zaman ? Bu polen kesesinin pistilsiz yuvarlak olması gerekmiyor mu ? Bu arkadaşta pistil var. Pistilsiz kese de var. O yüzden ikileme düşüyorum işte.
 

Reception

Kıdemli Üye
Bence ayır biraz daha gözlemle derim baktın tassaklar iyice büyüyor somek somek oluyor ve uçlarında şeffaf beyaz gibi uçlar yani pistiller yok infaz et
 

Woppy

Ordinaryüs
Knk bi hafta daha bekle ne oldu belli olur videoda dişi gibi fotolarda erkek herma gibi duruyor takip et şu evrede birşey olmaz bi hafta daha beklese.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst