Mükemmelsin kankambirisi hayvan olsa ötekini yer
haklısın
Mükemmelsin kankambirisi hayvan olsa ötekini yer
haklısın
Kanka anlaşamadığımız nokta şu inek te insan da suya ihtiyaç duyar burada önemli olan konu su pis veya kirli olması değil, çoğu etçil canlı biz insanların gözünde bozulmuş kokmuş denilen eti yer zehirlenmez biz yersek ölürüz bunu tolere edemeyiz ancak biz de et yeriz. Hayatımızı idame ettirmek için besleniriz. Muz ve kenevir tabii ki farklı türler ancak ihtiyaç duydukları şeyler aynı hava su toprak ışıkkanka muz ve esrar farklı genetikler mesela inekler yerdeki çamurlu suyu içer ve hastalanmaz zira biyolojilerinde mideye inene kadar suyu filtreleyen mikroorganizmalar var, ama sen 3 gün yerdeki suyu iç, ateş halsizlik bulantı yaşarsın.
hasat sonrası kuruttuğunda, ardından kavanoza alıp hergün havalandırdığında zaten fermente işi yapıyorsun. yanına bişey koymasan bile bitki tricomlarını daha etkin hale getiriyor
Kanka keşke kendimizi daha çok geliştirsek, yurtdışında adamlar neler yapıyor biz her öneriye gelişmeye kapalıyız.güzel bi tartışma konusu olur. yabancı forumda böyle bişey denk gelse altında aylar sonra deneme fotoğrafları görürdüm.
bende pgr olayını çözmek istiyorum knkm ama türkiyede kimse bilmiyo ayıkmıyo araştır bi sende amcasKanka keşke kendimizi daha çok geliştirsek, yurtdışında adamlar neler yapıyor biz her öneriye gelişmeye kapalıyız.
Bakarım kankam eyvallahbende pgr olayını çözmek istiyorum knkm ama türkiyede kimse bilmiyo ayıkmıyo araştır bi sende amcas
Kanka kurutmayacaksın, bitkinden kestikten hemen sonra kaba alıyorsun.Bu işi kurutup mu yapacaz yoksa kurumadan mı atacaz meyvelerin yanına ben onu anlamadım
Kanka benim kabın içinde şu an 1 elma 1 mandalina var şu an küflenme vs. yok mikroskopla takibini yapıyorum görünürde bir problem yok sadece kap elma kokuyor buram buram sigara içip kabı açarsan acıktırıyorKabın içerisinde nemlenme olacak sömeklerde küflenme olursa temelli kaybetmez miyiz kanka ben onu anlamadım