loscanos420
Üye
dostlar merhabalar tohumsuz reisin sucuklu yumurta videosunu izlerken aklıma geldi tavada yağda grindladığımız esrarı kavursak üstüne yumurta felan kırsak nebileyim sosis kızartsak o yağda kafamız olur mu acep???
esrarı biz içerek tüketirken zaten yaktığımız için içme anında THC'nin alınamayan formu olan thc-v , alınabilir form olan thc-a ya dönüşüyor..yani ısı lazım bu dönüşüm için ,dekarb olması için..Ama kendisi sadece tat vermesi için koyuyor sanırım sucuklu yumurta piştikten sonra üstüne döküyor eşyayı. Benim merak ettiğim yağda esrarı kavursak kafa yapar mı o yağla yapılan yemekler?
Kral teşekkürler yorumun için ısının 180 derece olduğunu nasıl anlarım tavada yağ eritirken bir de yağda kavurduktan sonra dondurmamıza gerek var mı süzgeçten geçirip yoksa direkt yağda kavurduğumuz gibi üstüne yumurta kırıp yiyebilir miyizesrarı biz içerek tüketirken zaten yaktığımız için içme anında THC'nin alınamayan formu olan thc-v , alınabilir form olan thc-a ya dönüşüyor..yani ısı lazım bu dönüşüm için ,dekarb olması için..
tereyağını eritti bi videosunda Oğuz Reis namı diğer Tohumsuz ..içine su döktü,kızgın yağın ısısı çok fazla çünkü,sonra budları attı kavurdu güzelce..biraz daha su ekledi su bitince,2 dakika bile sürmedi ..sonra ince mikron bi metal filtreden geçirdi karışımı,süzdü..ortaya çıkanı buzdolabına atıp dondurdu..o tereyağla ne yapsa kafasının olduğunu söylemişti..
bence mevzu,180 derecelerin çok üstüne çıkmadan ısıya maruz bırakırsan dekarb olması..yani alınabilir THC ye dönüşmesi..Simpson Yağının mucidi olan abimiz de THC yağı çıkarma işleminde,alkolü buharlaitırmak için 190 üstünü tavsiye etmiyor mesela..çok kızgın olmayan bi şekilde ısı göster,çıkan ürünü buzdolabında sakla,kullan..1,5 saate kafası gelmeye başlar,2 saatte en yüksek seviyede gelir ve bir kaç saat gitmez..ertesi güne de sarkabiliyor kafası,tembel miskin ağır hareket edemez bi herif olabiliyorsun..ona göre tüketmek lazım..
ısının 180 derece olduğunu anca ya fırın yapacaksın yada yağı derece ayarlı dibitutmaz elektrikli tencereler var..anca öyle.. tereyağı eriteceksin,içine su ekleyeceksin ara ara 100 derecelik enerjiyi emip buharlaşıp durdukça kleyeceksin..olay bu kadar basit..yağı kavurduktan sonra nasıl tüketirsen tüket,artık dekarb oldu,yap istediğini.Kral teşekkürler yorumun için ısının 180 derece olduğunu nasıl anlarım tavada yağ eritirken bir de yağda kavurduktan sonra dondurmamıza gerek var mı süzgeçten geçirip yoksa direkt yağda kavurduğumuz gibi üstüne yumurta kırıp yiyebilir miyiz
Kurumuş şeker yaprakları ne oluyor kralBenim tereyag tarifim biraz farkli, ben yazdigim gibi yapiyorum. Büyük bir tencereye su koyuyorum ve kaynamadan isitiyorum, yada cok az tikirdiyor. Sonra icine kücük bir tencere ve kücük tencerede teregayini eritiyorum. Erimis tereyaginin icine ufaladigim kurumus seker yapraklari, kücük sömekleri atiyorum.Arada bir karistirarak 2-2,5 saat bu sekilde teryaginin icinde birakiyorum. Eskiden bende tülbentten süzerdim, simdi süzmüyorum.Kafasi daha iyi gibime geliyor. Ondan sonra bende donduruyorum. Sonra nasil tüketecegin sana bagli. Kek,kurabiye yap.Tereyag olarak ye cok güzel kafasi oluyor.Ama miktari cok iyi ayarlamak lazim, cok tüketirsen bir ucarsin, artik kac saat bu dünya ile iliskin kesilir bilemem. Icerken kafasi aninda geliyor, sikinti yok.Ona göre cigayayi birakirsin, ama tereginda kafasi 1 saat civarinda geliyor, yani kontrol sende degil.
Bilgi için teşekkürler yeşilBenim tereyag tarifim biraz farkli, ben yazdigim gibi yapiyorum. Büyük bir tencereye su koyuyorum ve kaynamadan isitiyorum, yada cok az tikirdiyor. Sonra icine kücük bir tencere ve kücük tencerede teregayini eritiyorum. Erimis tereyaginin icine ufaladigim kurumus seker yapraklari, kücük sömekleri atiyorum.Arada bir karistirarak 2-2,5 saat bu sekilde teryaginin icinde birakiyorum. Eskiden bende tülbentten süzerdim, simdi süzmüyorum.Kafasi daha iyi gibime geliyor. Ondan sonra bende donduruyorum. Sonra nasil tüketecegin sana bagli. Kek,kurabiye yap.Tereyag olarak ye cok güzel kafasi oluyor.Ama miktari cok iyi ayarlamak lazim, cok tüketirsen bir ucarsin, artik kac saat bu dünya ile iliskin kesilir bilemem. Icerken kafasi aninda geliyor, sikinti yok.Ona göre cigayayi birakirsin, ama tereginda kafasi 1 saat civarinda geliyor, yani kontrol sende degil.
Suflenin miktari cok olmaz ise, 4 gr cigar 10 kisiyi ucucur, tabiki cigaranin kalitesine bagli.Bilgi için teşekkürler yeşil
yarın sufle yapacağım sence 4gr sigara 10 kişiye yeter mi müsait olunca cevaplarsan sevinirim
Herkesin Allahı şaştı sonraki günlerde de tükettik acayip bereketli çıktı fakat 8 saat sürmedi herkesi yormuş şiddetle tavsiye ederim..4 gr 10 kişilik sufle için çok az.. keşke daha önce görseydim, yakında bol bol kafa yaşatan yemelik tarifler yayınlıycam
Şaşırtıcı kanka, demekki bizim bünye yiye yiye lollik olmuş, miktarı fazla tutuyorum, saol geri dönüş için, afiyet olsun.Herkesin Allahı şaştı sonraki günlerde de tükettik acayip bereketli çıktı fakat 8 saat sürmedi herkesi yormuş şiddetle tavsiye ederim..
Kankam aşçı olduğumdan olsa gerek önce Fırında 50dk dekarb ardından benmaride tereyağında 2 saat pişirip posasını sıkıp süzdüm ve harca kattım posayı da ekledim bizim de beklediğimizden yüksekti şaşırdık .dŞaşırtıcı kanka, demekki bizim bünye yiye yiye lollik olmuş, miktarı fazla tutuyorum, saol geri dönüş için, afiyet olsun.
Hocam decarp yapmadan mi atıyorsun. Benmari usulü aldığı ısı decarb olmasına yetiyor muBenim tereyag tarifim biraz farkli, ben yazdigim gibi yapiyorum. Büyük bir tencereye su koyuyorum ve kaynamadan isitiyorum, yada cok az tikirdiyor. Sonra icine kücük bir tencere ve kücük tencerede teregayini eritiyorum. Erimis tereyaginin icine ufaladigim kurumus seker yapraklari, kücük sömekleri atiyorum.Arada bir karistirarak 2-2,5 saat bu sekilde teryaginin icinde birakiyorum. Eskiden bende tülbentten süzerdim, simdi süzmüyorum.Kafasi daha iyi gibime geliyor. Ondan sonra bende donduruyorum. Sonra nasil tüketecegin sana bagli. Kek,kurabiye yap.Tereyag olarak ye cok güzel kafasi oluyor.Ama miktari cok iyi ayarlamak lazim, cok tüketirsen bir ucarsin, artik kac saat bu dünya ile iliskin kesilir bilemem. Icerken kafasi aninda geliyor, sikinti yok.Ona göre cigayayi birakirsin, ama tereginda kafasi 1 saat civarinda geliyor, yani kontrol sende degil.
Fırın 100 derece mi hocamKankam aşçı olduğumdan olsa gerek önce Fırında 50dk dekarb ardından benmaride tereyağında 2 saat pişirip posasını sıkıp süzdüm ve harca kattım posayı da ekledim bizim de beklediğimizden yüksekti şaşırdık .d
Evet decarp yapmdan atiyorum, zaten tereyagi yeteri derecede sicak oldugu icin , teryaginin icinde decarp oluyor, ayrica, decarp yapmasan bile, ot mideye indiginde mide asitinden dolayi, THC TCHA ya dönüsür.Zaten kafayi yapanda THCAHocam decarp yapmadan mi atıyorsun. Benmari usulü aldığı ısı decarb olmasına yetiyor mu
Ozaman somegi direk cigne yut bakalım kafa yapıyor mu. Mide bulantısı mi kafa mi görürsünEvet decarp yapmdan atiyorum, zaten tereyagi yeteri derecede sicak oldugu icin , teryaginin icinde decarp oluyor, ayrica, decarp yapmasan bile, ot mideye indiginde mide asitinden dolayi, THC TCHA ya dönüsür.Zaten kafayi yapanda THCA
Kanka abartmadan yutarsan olur, tabiki tavsiye etmem, ama sene bir arastir istersen cicegi oldugu gibi yutarsan mide asidi ile THC - THCA ya dönüyüyor mu?Yoksa dönüsmüyor mu?Ozaman somegi direk cigne yut bakalım kafa yapıyor mu. Mide bulantısı mi kafa mi görürsün