Esrar yağı yapacam saf alkolden olurmu??

coobur

Üye
Dostum bu yağı yapmak çok büyük dikkat ister. eğer iyi araştırmamışsan veya daha önce buna benzer tecrübelerin yoksa veya bu işlerde yeniysen önermem. İlla yağ çıkartıcam diyorsan baskı ve ısı ile yap bence.
 

Emel

Üye
ilk etapta eczaneden metil alkol alıyoruz. eliniz de olan sömek ya da sugar leaf artık ne varsa kavanoza dolduruyoruz (kavanozun yarı yerine kadar doldursanız kafi)
-sonra kavanozun 4/3 kadarı dolacak kadar metil alkolü üstüne ekliyoruz ve başlıyoruz sallamaya kankalar (belli bir süresi yok ama ben takribi 15-20 dk çalkalıyorum.
-akabinde bir tavanın üstüne tül perde koyup (ya da varsa elinizde bubble bag onunla da olur), kavanozu açıp alkolü tülün üstünden tavaya döküyoruz, tülün üstüne kavanoza koyduğumuz yaprakları da alıp güzelce sıkıyoruz kankalar. tavaya dökülen metil alkolü bi kenara alıp daha büyük bi tava da su ısıtıyoruz.
-kaynayan suyun üstüne, alkollü karışımımız olan tavayı hassas bi şekilde bırakıp çorba karıştırır gibi alkolü devamlı karıştırıyoruz.(altta ki büyük tava da su kaynamaya devam ediyor bu arada)
-bir süre sonra alkolün uçarak azaldığını, sonrasın da ise geriye sadece esrarın yağı kaldığına şahit olacaksınız.

elde ettiğiniz mahsülü yaptığınız sigara kağıdına sürüp için mis gibi aroması ve ip çeken bir kafası oluyor.
 

Cashh

Doktor
ilk etapta eczaneden metil alkol alıyoruz. eliniz de olan sömek ya da sugar leaf artık ne varsa kavanoza dolduruyoruz (kavanozun yarı yerine kadar doldursanız kafi)
-sonra kavanozun 4/3 kadarı dolacak kadar metil alkolü üstüne ekliyoruz ve başlıyoruz sallamaya kankalar (belli bir süresi yok ama ben takribi 15-20 dk çalkalıyorum.
-akabinde bir tavanın üstüne tül perde koyup (ya da varsa elinizde bubble bag onunla da olur), kavanozu açıp alkolü tülün üstünden tavaya döküyoruz, tülün üstüne kavanoza koyduğumuz yaprakları da alıp güzelce sıkıyoruz kankalar. tavaya dökülen metil alkolü bi kenara alıp daha büyük bi tava da su ısıtıyoruz.
-kaynayan suyun üstüne, alkollü karışımımız olan tavayı hassas bi şekilde bırakıp çorba karıştırır gibi alkolü devamlı karıştırıyoruz.(altta ki büyük tava da su kaynamaya devam ediyor bu arada)
-bir süre sonra alkolün uçarak azaldığını, sonrasın da ise geriye sadece esrarın yağı kaldığına şahit olacaksınız.

elde ettiğiniz mahsülü yaptığınız sigara kağıdına sürüp için mis gibi aroması ve ip çeken bir kafası oluyor.
Vay canına :) arkadaşlar deneyen lütfen yorum yapsın. Teşekkür elif. Benim hazırda yapacak mahsül henüz elimde yok ama olanlar yaparsa duyarız
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst