Gübre THC düşürür mü?

Fırlama

Üye
Arkadaşlar outdoor yapıyorum fakat anlamadığım bir şey var bana kalsa bir ağacı gübre vs bilmem neyle 3-4 metre ağaç yetiştirilebilir ama gübre verildiğinde bu meretin kafası düşüyormuş, daha yapay bi tadı oluyor-muş. Bu doğru mu? Hangi gübre thcyi arttırır?FE958CE0-20BE-40A9-A942-F8A9A2E8EE7B.jpeg
 
Son düzenleme:

theboy

Üye
Kankam örnek olsun diye sana grow muhabbetine ve araştırmaya başlayana kadar duyduğum efsaneleri anlatmak istiyorum.
"Sigarayı kuruturken üstüne viski spreylersen kafası zehir oluyo aroması çok iyi oluyo"
"Boya giden sigara erkektir"
"Erkek sigarada ufak sömekler olur ama kafası dişiden kat kat iyi oluyo"
"Kanka dibine kola dök bitki coşar"
"Sigara ne kadar kokuyosa o kadar sağlamdır"
"Kanka skunk, otun ilaç sıkılmış hali"
Zamanında gerçekten bunlara inanmış olmam dışında bir sorun yok kankam. Bunları diyen ve yanlış bilgi veren herkesin aw. Bunun gibi efsaneler ve yalan bilgiler için like atıp abone olmayı unutmayın. :)
 

Gokanefe12

Yeni üye
bitki thc yi gübre ile uretiyor zaten azotunu vitaminini fosforunu kalsiyumunu magnezyumunu almadan nasıl uretecek mantiklimi yani
 

theboy

Üye
Kankam bu arada aklıma yeni geldi, şu videoya bi bak derim.
İzlemek istemiyorsan da kankam kısaca bitkine super cropping yani high stress training uygulayarak THC potansiyelini zorlayabilirsin. Diğer anlattığı şeyler indoor için geçerli. Bi video daha var da bulamadım. Kısaca yüksek stresli eğitim ver kankam. Not: grow muhabbetinde yeniyim ve bu ufak çaplı bi araştırmanın sonucudur, umarım faydasını görürsün kankam, iyi growlar:)
 

GlockGen5

Müptezel
Bitki doğada oldugu zaman bulunduğu bölgeye göre toprakta mevcut bulunan elementleri kullanır,eksik pek göze çarpmaz çünkü az miktarlarda da olsa bölgeye göre n,p,k mevcuttur,örneğin sömekte fosfor ve potasyum gerekir ve bitki toprakta mevcutsa kullanır değilse biz Manuel olarak verir ve büyüme kaydederiz,içeride full gübre ile yapılmasının sebebi kullandığımız medyada ki gübrelerin yetersizliği hatta hiç olmamasıdır,umarım aydınlatıcı olmuştur bro bol hasatlar.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst