Kankalar hasat vakti geldimi

Macir1734

Yeni üye
Selam dostlar bu ilk hazem ve cok heyecanlıyım sanırım artık son doneminde sizde yorum yaparak bana yardım ederseniz cok sevinirim şuan sadece su ve  güvercin şerbeti vermekteyim 3 günde güvercin serbeti veriyorum dışarıda yani outdoor Bi bitki şimdiden teşekkürler. Domanınız bol olsun.

https://ibb.co/PTX3sPc

https://ibb.co/jzRrpk2

https://ibb.co/F6tDh7t

https://ibb.co/B3Ztxcy
 

Macir1734

Yeni üye
Usta Nisan basında patlattım tohumu tüyleri aşa yukarı 1,5 hafta oluyor cıkalı ama son 4. Gündür hergün değişiyor şok gibi.
 

muhayyer

Yeni üye
kanka bu bitki yaşamıyo diyim , lütfen forum u birdaha incele bu bitki ne sömege girmiş nede hasat edilecek bir şeyi var kanka. nisan diyon bide ya 5-6 ay olmuş. durumu açıklayacak bişi bulamıyom inan :)
i Forumlar..
 

doktor1453

Yeni üye
Doktor uzulerek soyluyorum ama ciliz bir bitkin olacak, kafa yapacak fakat gramajı az olacak, besinlere onem ver diger growlarinda, onlari obezite yap yedir icir şişir ;)
 

Macir1734

Yeni üye
Cvp: Kankalar hasat vakti geldimi

Kanka saolasın öyle yapıyorum öldü diyen arkadaşlar var ama umudumu yitirmedim gözüm gibi bakıyorum başında alıcam resmen ben müptezel değilim torbacıyla hayatta işim olmaz benim amacım organik saf büyütmek maksat rahatlatması öyle ahım şahım bişi degil öyle yapıcam 3 günde bir güvercin gübresi verip bol sulu yorum suanlık sömeklenmedi bana göre iyiye gidiyor havalarda izin verirse gittigim yere kadar gidicem ilgin İcin teşekkür ederim doktor motivasyonumu iyi yaptım sana bir rep az gelir +100 rep saolasın
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    kushspirit kushspirit: ****
    Üst