Kankalar yardımm

Meto06

Yeni üye
Selam dostlar kendi imkanlarım ve çok kısıtlı bütcem ile bi düzenek kurdum tohum torbacı tohumu bitki yaklaşık 1 aylık araştırmalarim sonucu erkek gibi gördüm ama sizlere danışmak istedim ne olur erkek degil deyin ::(

http://imgur.com/MgzMvyD
http://imgur.com/SD2jmz0
http://imgur.com/z54gzxd
 

ADELMARS

Yeni üye
Kanka üzülerek söylüyorum ki erkek. Torbacı tohumlarından bir yol olmaz. Kendine şöyle dişilerştirilmiş genetik bir tohum alırsan hem kafan rahat olur, hem de kafan güzel olur. Böyle bir durumda yapacağın şey 4-5 saksı birden büyütmek. Dişi olduğunu anladığın saksıyı ayırıp dişi bitkiyi büyütmek. Bu yol ile şansını arttırır ve zaman kaybına uğramazsın. Ancak en iyisi dişileştirilmiş güzel bir tohum al derim.
 
K

kanka

Guest
kankacım üzülerek söleyeyim ki erkek. Torbacı tohmuna mecbursan 10 tane kadar ayrı ayrı burger king benzeri kaplara dik sonra erkek çıkanları atarsın dişilerle devam edersin. birde ingilizcen varsa youtube ta dişi tohumları tahmin etme videoları var ordan bulup izleyebilrsin. tabi kesin sonuç almak yetişmeden imkansız gibi ama ihtimali artırırsın.
 

Meto06

Yeni üye
Yorumlar için teşekkürler kankalar ozaman bitkiyi imha edebilirim aslında benim ahmaklığım 7-8 saksım vardı kabalık yapıyor diye hepsini imha edip aralarında en güzel olduğunu düşündüğümü tuttum ve sonuç bu :) tecrübe edindik olsun :) bu arada Ankara'da paylaşımcı arkadaşlar varsa her türlü yardıma açığım :)) (yanlış anlaşılmasın torbacı arayışa girme gibi düşüncem yok.)
 

mrhnuyl22

Yeni üye
Arkadaşlar 1  Tane Tohum Almak İstiyorum (5 Tane Birden Değil 1 Tane Sadece) Hangi Siteyi Tavsiye Edersiniz (Outdoor Hakkında Bilgisi Olan Bana Yardımcı Olabilir mi ?)
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst