Kanka firecracker olarak bakarsan aslında fıstık ezmesi ile yapıyorlar yagdan dolayı linkte bırakıyorumYok arkadaş 30 gr dan fazla mındar olmuştur ama bi türlü başarılı olamadım bu konuda.
Dekarb yapmayıp deneyim dedim petibör biskivinin altına üstüne çikilota arasına 1 gr filan attım üst üste kapattıktan sonra kenarları güzelce çikilota ile sıvayıp alimumyum folyoya sarıp 150 dr ısıtılmış fırına attım. 30 dk sonra çıkardım yanmış awq. :d
Eyw brom iyi oldu bu tablo.Bu tablo belki isinize yarayabilir. Siyahla gosterilenler optimum sicaklik ve sure
Ekli dosyayı görüntüle 12613
Spotçudan aldığım dandik bir mini fırındı hocam. 100-150 derece varsa sende göz kararı 120 ye getirmeye çalış.Kanka fırın markası ne 100 ve 150 derece ayarı var benim fırında sade
İçine süreceğin şey (fıstık ezmesi, nutella vs.) bozulmadığı sürece sıkıntı olmaz.Yemeye hazır hale geldikten sonra ne kadar sağlayabiliriz. Buzdolabına mı koymamız gerekir
İçine süreceğin şey (fıstık ezmesi, nutella vs.) bozulmadığı sürece sıkıntı olmaz.Yemeye hazır hale geldikten sonra ne kadar sağlayabiliriz. Buzdolabına mı koymamız gerekir
Sonuç ne oldu reisArkadaşlar deniyorum inşallah istedigim kafa olur