Jack.Herer
Yeni üye
Öncelikle herkese selamlar.dumanınız da hasatınızda bol olsun dostlar.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere kimsayal ve organik gübreler arasında uçurumlar kadar olmasa da önemli sayabilceğimiz farklar var.esrar yetiştirmeye başlamadan önce biz nasıl bir sigara içmek istiyoruz bunun kararını vermemiz lazım.Mesela kokusu ve aroması şahane bir sigara istiyorsak organik gübreler kullanmalıyız.aga benim derdim aroma,tat ve koku değil ben aldığım hasat'a ve sömeklerin şişliğine bakarım diyorsanız dayanın kimyasal gübreye.Şimdi diyeceksiniz ki arkadaşım iyi güzel diyorsun da yetiştirdiğimiz ürünü hasat etmeden önce flush atıyoruz zaten sen ne anlatıyorsun bize diyenleriniz olacak biliyorum.yapmış olduğun o flush kimyasal gübreler de çok işe yaramaz.uzun dönem yetişen bir bitkiyi göze alarak örnek vermek gerekirse 4-5 ay boyunca verdiğin gübre bitkinin DNA'sına kadar işlemişken sen bunu flush'la atamazsın.Bu konuda aksini iddaa eden varsada konu tartışmaya açıktır buyrun.zaten böyle birşey mümkün olsaydı gübre firmaları bitkinizi tatlandıran,kokusunu güzelleştiren gübreleride piyasaya sürmezlerdi.kimyasal gübreler de doğru bakım ve eğitimlerle aldığınız hasat sizi tatmin eder.organik gübreler de ise aroma,tat ve koku tatmin edicidir hasat olarak kimsayal gübreler kadar bitkiye etki etmesede.yinede yetiştiriciyi üzmeyecek hasatlar alırsınız organik gübreler ile.Bizler ehli keyf insalarız arkadaşlar yani bunu çok sık tüketen insanlarız o yüzden ciğerlerimiz'den kana bulaşan dumanında organik olması her zaman önemli olmalı.
ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZİ BU KONUDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM YANLIŞIM VE EKSİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN...
SAĞLICAKLA KALIN.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere kimsayal ve organik gübreler arasında uçurumlar kadar olmasa da önemli sayabilceğimiz farklar var.esrar yetiştirmeye başlamadan önce biz nasıl bir sigara içmek istiyoruz bunun kararını vermemiz lazım.Mesela kokusu ve aroması şahane bir sigara istiyorsak organik gübreler kullanmalıyız.aga benim derdim aroma,tat ve koku değil ben aldığım hasat'a ve sömeklerin şişliğine bakarım diyorsanız dayanın kimyasal gübreye.Şimdi diyeceksiniz ki arkadaşım iyi güzel diyorsun da yetiştirdiğimiz ürünü hasat etmeden önce flush atıyoruz zaten sen ne anlatıyorsun bize diyenleriniz olacak biliyorum.yapmış olduğun o flush kimyasal gübreler de çok işe yaramaz.uzun dönem yetişen bir bitkiyi göze alarak örnek vermek gerekirse 4-5 ay boyunca verdiğin gübre bitkinin DNA'sına kadar işlemişken sen bunu flush'la atamazsın.Bu konuda aksini iddaa eden varsada konu tartışmaya açıktır buyrun.zaten böyle birşey mümkün olsaydı gübre firmaları bitkinizi tatlandıran,kokusunu güzelleştiren gübreleride piyasaya sürmezlerdi.kimyasal gübreler de doğru bakım ve eğitimlerle aldığınız hasat sizi tatmin eder.organik gübreler de ise aroma,tat ve koku tatmin edicidir hasat olarak kimsayal gübreler kadar bitkiye etki etmesede.yinede yetiştiriciyi üzmeyecek hasatlar alırsınız organik gübreler ile.Bizler ehli keyf insalarız arkadaşlar yani bunu çok sık tüketen insanlarız o yüzden ciğerlerimiz'den kana bulaşan dumanında organik olması her zaman önemli olmalı.
ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZİ BU KONUDA BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM YANLIŞIM VE EKSİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN...
SAĞLICAKLA KALIN.