Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka bu benim de aklımda var ama bence tricomlu yaprakları fermantasyon bittikten sonra şişeleme yapmadan önce kullanmak lazım.Bi de eğer tam tahıl yapıyorsan şerbetçiotu ile beraber 15 dk kaynatılabilir ama sadece koku ve tat verir tricomlar alkol olmadığı için çözülmez diye düşünüyorum
Kanka bu benim de aklımda var ama bence tricomlu yaprakları fermantasyon bittikten sonra şişeleme yapmadan önce kullanmak lazım.Bi de eğer tam tahıl yapıyorsan şerbetçiotu ile beraber 15 dk kaynatılabilir ama sadece koku ve tat verir tricomlar alkol olmadığı için çözülmez diye düşünüyorum
Şerbetçi otu ile kaynatmak mantıklı geldi. Grow işinde yeni olduğu gibi bira işinde de yeniyim. İlk hasatı alayım elimde kalanlarla ilk kovada deneyecem gibi
Kubar isi uzun kubarada heba etme yapraklari grinderdan gecir toz haline geliyo cak kapagi sar sigaranii miss bi kavanoz yapraktan cikan bi avuc kubar ole agim sahimda kafasi yok koy grandra yap toz gibi dha fazla kafa yapiyo