Sohbet

Melankolik

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar , yazmasam da bi süredir takip ediyorum siteyi. Geçtiğimiz aylarda kısa bir süre giriş yapmadım ve geldiğimde sohbet bölümünün yok olduğunu gördüm . Site bu şekilde çok durgun oluyor ve sohbet bence gerçekten verimli oluyordu . Neden kaldırıldı bilmiyorum ama kalsa daha iyi olurdu bence. Epeydir aklımda olan şeyi sizinle paylaşmak istedim . Saygılar =)
 

Adobe123

Yeni üye
kanka asıl sohbet lazım buraya. chate dangalaklar geliyor hep.  böyle sohbet konuları olsa güzel olur ama kafa güzelken yazıyor bazı arkadaşlar uzun uzun  daldan dala atlıyorlar  ne okuduğumuda anlamıyorum :D tohumsuzda işleri boşladı yayın mayında yok . ne güzel oturup dinliyodum. rahatlatıyodu beni.
 

SugarDaddy

Yeni üye
Cvp: Sohbet

Justpide' Alıntı:
Sponsordan tohum siparislerine devam beyler :)

emoji0.png
 

toso

Yeni üye
üc beş kendini bilmez boş boş konuştu lı sohbetlerde kapandısohbet kapandı yaralı sohbetlerde oluyodu angıt sohbetlerde angıtların ayağına yararlı sohbetlerde kapandı iimi oldu angutlar
 
Sohbet güzeldi ama özellikle son dönem bu forumda yeni açılan konuların hepsini sohbette sorup gidiyorlardı herkes sorununu sohbette hallediyordu ve forum verimsizleşmeye başladı ve bu duruma sık müdahile edecek bir yönetim kadrosu olmuyordu çünkü ön görülmeyen ve uyarılarla basit bir şekilde düzen sağlanacağını düşünüldü ama olmadı tohumsuzla pek kontak kuramıyoruz ama en kısa zamanda bu işi olumu neticelendireceğimizi umuyorum istediğiniz her güzel şey için forumumuza sahip çıkmayı ve kurallara uymayı uymayanları uyarmayı unutmayalım, iyi forumlar.
 

Whaypich31

Yeni üye
Cvp: Sohbet

Beyler yardima ihtiyacim var yardim eder misiniz? Ilk dfa bi grow denemesi yapiyorum. Hic bir sistemim yok nuri abi 3 haftalik oldu. Sürekli neden 3 yaprakli cikiyor. Bide bunun cinsini bilen var mi?
https://imgur.com/a/SPRCAOG
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst