selam kankalarım, canlarım.
2 acemi grow tecrübesinden sonra şimdi cocoda şansımı denemek istiyorum. araştırmalarıma göre coco icat edildikten sonra toprağa ihtiyaç kalmamış. yani kısacası böyle.
her gün sulamak gerektiği benim gibi uyuşuk biri için inanılmaz zor geliyor ama rahatımı daha rahatım için bozabilmek diye bir şey de var diyor ve mücadeleyi seçiyorum. tabi otomatik sulama sistemini kurabilirsem mücadeleyi seçiyorum
1.5*1.5*2 kabinde 19(ya da kaç olsun)litre 4 adet saksı düşünüyorum. ışığım 800 w cobled olacak. giriş fanı-çıkış fanı-nem makinası üçlüsünü
@ceysi kankanın yardımıyla sunoff'la otomatiğe bağlamayı istiyorum.
tohumdan hasada haftalık sulama litresi hesabını çıkarmam gerekiyor? bunu hesabı çözmeden ne kadar gübre kullanacağımı hesaplayamadım.
@Canna @progrower:) kankalar gerek açtığınız başlıklar olsun, gerekse de bu başlıkta konuştuklarımız-yazdıklarınız olsun sizin programınızdan çıkmamayı düşünüyorum. canna reis başka bir başlıkta 4 mart 24 mart arası olmayacağını söyledi. mesela bu bilgi benim için çok iyiydi çünkü buna göre o 20 günlük süreci önceden planlayacağım

iyi bir hasat için gereken şartları standarda bağlamalıyım. siz olmadan yapamam

gübre olarak canna düşünüyorum ama ph meselesi AN ile hallediliyorsa işler değişebilir..
Özellikle otomatik sulama konusunda forumu bilgilendirmeyi düşünüyorum. çünkü çok ucuz ve ideal şartlara çok ideal bir kolaylık elde ediliyor..
Gübre hesabım belli olunca hemen alışverişi yapıp başlıcam kankalar.