Ü
Üye silindi 19785
Guest
İnternette yaptığım araştırmalar sonucu otun en sağlıklı ve verimli kullanımlarından biri olduğunu gördüm ve denemek istedim.
Mahalledeki büfeden etil alkol aldım.
Otun bı kısmını grindledim ve 110-120 derecede yarım saat kadar dekarb ettim.
Verilen tarifte 750 ml etil alkol e önerilen miktar 28 Gr dı kaşık hesabı yapmayı ne yazık ki kafam bayaa güzel olduğu için yaptıktan sonra hatırladım?
600 Gr lık bir kavanoza 500 ml kadar etil alkol ve kavanozun iç hacminin 6 da biri kadar ot koydum.
Otu bı ara elime aldım diğer elime 2 tane 10 Gr lık kabartma tozu poşeti aldım aşşağı yukarı aynı gibiydi.
Dekarbı başarılı yapıp yapmadığımı kontrol etmek için kapağa koyduğum kadar bir miktarı aşurenin üzerine serpip yedim şu an gayet güzel bir şekilde koltuğa saplandım ve misafir geldi
Tüm bunlardan sonra tentürde kullandığım alkolün denatüre alkol olduğunu farkettim. Satan bayi alanların memnun olduklarını falan söyledi fakat içilmesin diye acılaştırıcı ve zehirli kimyasal ekliyorlarmış.
Sorum şu 1 ml tentür için güzel bir doz olduğu söyleniyor acaba kimyasaldan ötürü zehirlenirmiyim?
Daha önce eczanede çalışırken bir bardağa 2 parmak koyup üzerine sade gazoz çekip keyiyordum ama kolonya deneyimi falan yaşamadım hiç
Mahalledeki büfeden etil alkol aldım.
Otun bı kısmını grindledim ve 110-120 derecede yarım saat kadar dekarb ettim.
Verilen tarifte 750 ml etil alkol e önerilen miktar 28 Gr dı kaşık hesabı yapmayı ne yazık ki kafam bayaa güzel olduğu için yaptıktan sonra hatırladım?
600 Gr lık bir kavanoza 500 ml kadar etil alkol ve kavanozun iç hacminin 6 da biri kadar ot koydum.
Otu bı ara elime aldım diğer elime 2 tane 10 Gr lık kabartma tozu poşeti aldım aşşağı yukarı aynı gibiydi.
Dekarbı başarılı yapıp yapmadığımı kontrol etmek için kapağa koyduğum kadar bir miktarı aşurenin üzerine serpip yedim şu an gayet güzel bir şekilde koltuğa saplandım ve misafir geldi
Tüm bunlardan sonra tentürde kullandığım alkolün denatüre alkol olduğunu farkettim. Satan bayi alanların memnun olduklarını falan söyledi fakat içilmesin diye acılaştırıcı ve zehirli kimyasal ekliyorlarmış.
Sorum şu 1 ml tentür için güzel bir doz olduğu söyleniyor acaba kimyasaldan ötürü zehirlenirmiyim?
Daha önce eczanede çalışırken bir bardağa 2 parmak koyup üzerine sade gazoz çekip keyiyordum ama kolonya deneyimi falan yaşamadım hiç