Terasta Outdoor Güvenli mi ?

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 899
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 899

Guest
Evet kankalar bir taraftan indoor hazırlığım bitmek üzere derken şubat ayını bitiyoruz ve 20m2 terasım var. en üst katta dublex dairede yaşıyorum.

Benim merak ettiğim; terasta benim yetiştirdiğimi bir allahın kulu göremez imkan yok fakat apartmanlar birbirine cok uzak değil;

1. koku dan sıkıntı yaşar mıyım terasta ?

2. şehir merkezlerini de tarlalarda oldugu gibi düzenli olarak drone ile takip ediyorlar mı ?

Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. ona göre alışverişe gitmişken outdoor için de topraktı saksıydı felan onları da aradan çıkartıyım ?

8-10 kök atmayı düşünüyorum...
 

IcBlue

Doktor
kankam kokudan sıkıntı yaşama ihtimalin yetiştirdiğin genetiğe ve bitki sayına göre değişiklik gösterebilir, seçimlerini baştan ona göre yaparsan süreç daha rahat geçecektir. özellikle çiçeklenme zamanında kokunun kimliğini gizlemek için terasında başka aromatik bitkiler ve yoğun kokulu çiçekler yetiştirmek güzel bir seçenektir. yine görünürlüğü azaltmak için bitkiyi eğitimlerle mümkün olduğunca yere paralel tutmak, çevresine görüntüyü çeşitlendirecek ancak güneşini kesmeyecek sebzeli bitkiler koymak, komşulara çok yakın olan taraflara güneşlik file çekmek yarın öbür gün fotoğraflı ihbar ihtimaline karşı alabileceğin bazı basit ancak etkili yöntemler. 2 farklı şehirde şehrin göbeğinde bir terasta yetiştirdim, ben 7 yıldır hiç drone ile karşılaşmadım. yine de bu piyangonun bana da vurmayacağını garanti etmez :D legalleşene kadar hepimizin başının birgün ağrıma ihtimali muhakkak var ve bu bizi hiç geri tutmadı :) önlem almak konusunda elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra gerisi tamamen şansa kalıyor. umarım istediğin gibi olsun, bol şans.
 

MalrukLord

Doktor
öncelikle yer geniş diye coşma max 2 tane atılır o terasa. 8-10 kök dediğin gibi güneşin altında ufak bir orman oluşturacaktır.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    A active661: ***** ****** ***** ****** hahahaha******** ******* ******* hahahaha hahahaha ****...
    Üst