Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amatöre yardım. Hasata ne kadar kalmış arkadaşlar ?
Kankalar selamın aleyküm
Kızların ikisinin kafasını uçurdum. Yaklaşık 1 haftadır kutu içinde nem -52-60 sıcaklık 19-21 arası kurumaya bıraktım . Daha kürleme için kavanoza almadım ancak sanki sömekler yeteri kadar kurumuş ama yeteri kadar sıkılık yok gibi kafası gayet yerinde geldi ama elle ufak bir ufalamayla hemen dağılıyor sömek bu normal mi kankalar daha kürlemeye geçmedim . Ayrıca bu hasat flushsız geri kalab kısma flush attım 1-2 güne hasat edeceğim Akşam fotoğraf atarım @Yesil888@pineapple express@Tommy vercetti@whiteniggax
Kankalar selamın aleyküm
Kızların ikisinin kafasını uçurdum. Yaklaşık 1 haftadır kutu içinde nem -52-60 sıcaklık 19-21 arası kurumaya bıraktım . Daha kürleme için kavanoza almadım ancak sanki sömekler yeteri kadar kurumuş ama yeteri kadar sıkılık yok gibi kafası gayet yerinde geldi ama elle ufak bir ufalamayla hemen dağılıyor sömek bu normal mi kankalar daha kürlemeye geçmedim . Ayrıca bu hasat flushsız geri kalab kısma flush attım 1-2 güne hasat edeceğim Akşam fotoğraf atarım @Yesil888@pineapple express@Tommy vercetti@whiteniggax
Kanka dalları çıt diye kiriliyorsa içime hazır ama citirmastirma kurleme zamanı gelmiş demek bak bakalım kuruduysa kavanoza alabilirsin . Çok sıkı olmaması konusunda yapicak bişey yok artık bidaha ki growa daha sıkı yapmaya calisicaksin
Kanka dalları çıt diye kiriliyorsa içime hazır ama citirmastirma kurleme zamanı gelmiş demek bak bakalım kuruduysa kavanoza alabilirsin . Çok sıkı olmaması konusunda yapicak bişey yok artık bidaha ki growa daha sıkı yapmaya calisicaksin
Kanka dallar çıt diye daha tam kırılmıyor 1-2 günü daha var gibi ama deneme yapmak için kürlenmemiş ve trimlenmemiş sömeği hazırladım çok çabuk dağıldı . Piyasa malları daha presli daha sıkı ama benim sömeklerde kurumadan önce sıkı görünüyordu . Kurutma şartlarıda normal kurutma şartlarında kurutuyorum . 62 boveda kürleme yapacağım hem nem biraz daha tadı oturur hemde 62 boveda biraz daha nemli kürler diye düşünüyorum.
Kanka dallar çıt diye daha tam kırılmıyor 1-2 günü daha var gibi ama deneme yapmak için kürlenmemiş ve trimlenmemiş sömeği hazırladım çok çabuk dağıldı . Piyasa malları daha presli daha sıkı ama benim sömeklerde kurumadan önce sıkı görünüyordu . Kurutma şartlarıda normal kurutma şartlarında kurutuyorum . 62 boveda kürleme yapacağım hem nem biraz daha tadı oturur hemde 62 boveda biraz daha nemli kürler diye düşünüyorum.
Kanka benim ekliyecegim, hatirlamiyorum simdi eger bitkin auto ise sömekler sert omuyor, icleri bos gibi oluyor, photo bitkinin sömekleri tas gibi sert oluyor.
Kanka dallar çıt diye daha tam kırılmıyor 1-2 günü daha var gibi ama deneme yapmak için kürlenmemiş ve trimlenmemiş sömeği hazırladım çok çabuk dağıldı . Piyasa malları daha presli daha sıkı ama benim sömeklerde kurumadan önce sıkı görünüyordu . Kurutma şartlarıda normal kurutma şartlarında kurutuyorum . 62 boveda kürleme yapacağım hem nem biraz daha tadı oturur hemde 62 boveda biraz daha nemli kürler diye düşünüyorum.
kanka benimde öyleydi yaşken çok sıkı gözüküyordu kuruttuktan sonra aynen senin dediğin gibi hemen dağılıyordu 9 gün kurumaya aldım ben.
yaklaşık kavanozda 1 hafta kürleme
Kanka benim ekliyecegim, hatirlamiyorum simdi eger bitkin auto ise sömekler sert omuyor, icleri bos gibi oluyor, photo bitkinin sömekleri tas gibi sert oluyor.
Auto kanka benimkiler doğru kafası efsane ama yarısını tam rakı kıvamında kestim geri kalanıda şimdi %5 falan amberleşme başladı flush attım kuruyunca karanlığa alıp onlarıda kesicem . Yarın ilk kestiklerimi kürlemeye alacağım. @pineapple express
Kankalar selamın aleyküm
Bugün 100 günü doldurduk.1 hafta önce pineapple ile lemon haze kızları kısmi olarak hasat etmiştim.Bugün jack hariç kızları tam olarak hasat edeceğim.Jack amcaya bugün flush atıp 4 gün sonra kesmeyi düşünüyorum.
Kankacım daha şeffaf tricomların 4 ve 5 fotoda amberleşme gördüm ama kısmen şeffaf emeğine sağlık gerçekten konuşturmuşsun kankacım eline emeğine uğraşına sağlık
Hasat için bir iki gün daha bekleyeceğim sanırım 4 gün oldu ama toprak tam kurumamış o sırada tricomlarda rengini alır iyice. Jack in daha 4-5 günü daha var o sırada o da rengini alır diye düşünüyorum