MrDaltoN
Üye
Beyler ilk kubarımı bastım ne diyosunuz kalite konusunda
Selam knk hoşgeldin ben de kubar hastasıyım hasat zamanında toplamaya özen gösteririm içimi güzel afiyet olsunBeyler ilk kubarımı bastım ne diyosunuz kalite konusunda
İmza bölümüne giriyorsun yazı yazma panosunun üstünde ufak secenekler var kopyaladığın gif web adresini panodaki yükleme seçeneğine yüklücen sonra kaydet çıkKankacım hoş buldum senin bu yazının altındaki gife düştüm nasıl yapıyoruz onu yaa
Yoo her cevabın altında varTıkladığın zamanım karşına çıktı
Oldu brom sagollasinYoo her cevabın altında var
Sende sağol kardomOldu brom sagollasin
Her cevabın altında var kanka çok tutuyo adamı az küçült yavOldu brom sagollasin
kankam kubar yapacağın tozu pişirme kağıdında bir araya getir, kağıdı ikiye veya resimdeki gibi cigara ortada kalacak şekilde katla, kaç kat olduğu çok ırgalamıyor, sonra kavanoza sıcak su doldur oklavayla hamur açar gibi gez üstünde bastırarak 5 6 dk, yumuşak bi kıvam alacak, al onu koy cıgaraya veya kapa fenasal, ben enayi gibi biriken tozu direk sigaraya koyup içiyodum, ziyan ediyomuşumkanka detaylı bilgilendirme yazısı gelir mi?
Kanka sorması ayıptır toz nasıl birikiyor? Hasatta hiç dikkat etmedim. Ağız tadıyla katkısız kubar içmeye niyetim var benimdekankam kubar yapacağın tozu pişirme kağıdında bir araya getir, kağıdı ikiye veya resimdeki gibi cigara ortada kalacak şekilde katla, kaç kat olduğu çok ırgalamıyor, sonra kavanoza sıcak su doldur oklavayla hamur açar gibi gez üstünde bastırarak 5 6 dk, yumuşak bi kıvam alacak, al onu koy cıgaraya veya kapa fenasal, ben enayi gibi biriken tozu direk sigaraya koyup içiyodum, ziyan ediyomuşum
Kankacım ben grinder içinde biriken tozları yaptım, yapımına geleyim ufak bir pişirme kağıdını alıyorsun arasına sigara tozunu döküp sanki çarşaf kıvırır gibi tozu arada döndürüyorsun (maksat her yere eşit dağılması) ardından bir tavanın altını biraz aç pişirme kağıdını içindeki sigarayı görseldeki gibi yapacak şekilde 2 yada 3 kat katla fazla katlarsan ısıyı almıyor pişme süresi muamma. Isıttığın tavaya plakanı at çevirerek pişir ama yumurta gibi düşün 1 2 dkdan fazla pişirirsen yakarsın çevire çevire 1 2 dk bekle ocak kısık yansın. Pişirme kağıdı gözle görülür derecede şişecek, ardından pişirme kağıdını mermere koy ve üstüne sert topuklu bir ayakkabıyla 15 20 saniye bas ama ayağını çevirme sonra kubarının tadını çıkar. Bende çok fazla bilgi sahibi değilim yanliş birşey yapıyorsam benide düzeltinKanka sorması ayıptır toz nasıl birikiyor? Hasatta hiç dikkat etmedim. Ağız tadıyla katkısız kubar içmeye niyetim var benimde
Hasattan sonra istersen sömekleri veya şeker yapraklarını eliyerek toz elde edebilirsin, veya elekli grinder al, her 3 4 gramda bir bi sigaralık kubar çıkıyorKanka sorması ayıptır toz nasıl birikiyor? Hasatta hiç dikkat etmedim. Ağız tadıyla katkısız kubar içmeye niyetim var benimde
İçimi şahane oluyor mümkünse pipe yada kuru bong yap az tütünle süper highEyvallah kankam ağzına sağlık, teşekkür ediyorum. Youtube'da ve forumda vardı sanırım, senin verdiğin bilgilerlede harmanlayıp denicem inşallah
Kankam bunlar çok komplike ve dediğin gibi yakma riski de var, onun yerine sıcak su dolu bir kavanozla oklavayle üzerinden geçer gibi geçmek çok daha mantıklı geliyor bana, 4 5 dk da hallediyosun, ocak mocak mutfakla uğraşmıyosun, yakma riskin de olmuyor. Kıvamı da orantılı oluyor, sendeki yöntemin var mıdır bir artısı ?Kankacım ben grinder içinde biriken tozları yaptım, yapımına geleyim ufak bir pişirme kağıdını alıyorsun arasına sigara tozunu döküp sanki çarşaf kıvırır gibi tozu arada döndürüyorsun (maksat her yere eşit dağılması) ardından bir tavanın altını biraz aç pişirme kağıdını içindeki sigarayı görseldeki gibi yapacak şekilde 2 yada 3 kat katla fazla katlarsan ısıyı almıyor pişme süresi muamma. Isıttığın tavaya plakanı at çevirerek pişir ama yumurta gibi düşün 1 2 dkdan fazla pişirirsen yakarsın çevire çevire 1 2 dk bekle ocak kısık yansın. Pişirme kağıdı gözle görülür derecede şişecek, ardından pişirme kağıdını mermere koy ve üstüne sert topuklu bir ayakkabıyla 15 20 saniye bas ama ayağını çevirme sonra kubarının tadını çıkar. Bende çok fazla bilgi sahibi değilim yanliş birşey yapıyorsam benide düzeltin
İnan hiç bilmiyorum ilk kez bastım konu başlığındanda göründüğü gibiKankam bunlar çok komplike ve dediğin gibi yakma riski de var, onun yerine sıcak su dolu bir kavanozla oklavayle üzerinden geçer gibi geçmek çok daha mantıklı geliyor bana, 4 5 dk da hallediyosun, ocak mocak mutfakla uğraşmıyosun, yakma riskin de olmuyor. Kıvamı da orantılı oluyor, sendeki yöntemin var mıdır bir artısı ?