Gardırop Haze Yeni Nesil Günlük $$

Benim de 2. kanka ilk growda paslaşmıştık seninle hatırlıyorum. Kafası zehir gibi oldu valla, kurutma kürleme de de iklim stabilizasyonu önemli kanka

Çöz bi boveda %62 nem regulatörü kürleme için sıkıntı yaşama bu tur
tam nasıl yapıyoruz moruk şimdi en son keçiboynuzu ile flush attık sonraki süreç tam olarak nasıl işliyor ne zaman kesiyoruz nasıl asıyoruz kürleme nedir bilmiyorum ki :)
 

istr

Ordinaryüs
tam nasıl yapıyoruz moruk şimdi en son keçiboynuzu ile flush attık sonraki süreç tam olarak nasıl işliyor ne zaman kesiyoruz nasıl asıyoruz kürleme nedir bilmiyorum ki :)
Flushımızı attıktan sonra bitkiyi kurumaya bırakıyoruz. Kuruyunca karanlığa alıyoruz. (ben geçen grow 48 saat yaptım ama 72 saat daha iyi oluyomuş diyolar ) Kestikten sonra traşımızı yapıp bitkileri 20 22 derece %50 nemde dallar çıtır kıvama gelene kadar bırakıyoruz (ortalama 7 8 gün de on numara kuruyor ) Bu işlemden sonra kavanoza alıyoruz kankam. Artık cigara hazır ama muhafaza sürecinde kürlemek sigaranın kendine gelmesi için önemli. Kavanoza da bi tane boveda atıyoruz, hasatı kavanoza dolduruyoruz. İlk bi hafta günde 5 10 dk da olsa kavanozu açıp havalandırmakta fayda var. Sonra bırakıyorsun kenarda kür sen ne kadar istersen o kadar uzayabilir. Ben ufak ufak kavanozlara ayırıyorum. Birini içerken diğerleri kürlenmeye devam ediyo
 
Flushımızı attıktan sonra bitkiyi kurumaya bırakıyoruz. Kuruyunca karanlığa alıyoruz. (ben geçen grow 48 saat yaptım ama 72 saat daha iyi oluyomuş diyolar ) Kestikten sonra traşımızı yapıp bitkileri 20 22 derece %50 nemde dallar çıtır kıvama gelene kadar bırakıyoruz (ortalama 7 8 gün de on numara kuruyor ) Bu işlemden sonra kavanoza alıyoruz kankam. Artık cigara hazır ama muhafaza sürecinde kürlemek sigaranın kendine gelmesi için önemli. Kavanoza da bi tane boveda atıyoruz, hasatı kavanoza dolduruyoruz. İlk bi hafta günde 5 10 dk da olsa kavanozu açıp havalandırmakta fayda var. Sonra bırakıyorsun kenarda kür sen ne kadar istersen o kadar uzayabilir. Ben ufak ufak kavanozlara ayırıyorum. Birini içerken diğerleri kürlenmeye devam ediyo
çok açıklayıcı oldu kanka çok sağol bu seferkini dediğin gibi yapıcam finali. 0 stress lst topping falan hiçbişey yapmıcam hızlı hasat için var mı önerin
 

istr

Ordinaryüs
çok açıklayıcı oldu kanka çok sağol bu seferkini dediğin gibi yapıcam finali. 0 stress lst topping falan hiçbişey yapmıcam hızlı hasat için var mı önerin
Bol hasatların olsun şimdiden kankam. Hasatı hızlandıracak bir seçenek bilmiyorum autolar için :( İlk 2 haftayı bebek gibi geçirmelerini sağlarsan growun sonrası da bebek gibi geçer
 

asgü

Üye
Flushımızı attıktan sonra bitkiyi kurumaya bırakıyoruz. Kuruyunca karanlığa alıyoruz. (ben geçen grow 48 saat yaptım ama 72 saat daha iyi oluyomuş diyolar ) Kestikten sonra traşımızı yapıp bitkileri 20 22 derece %50 nemde dallar çıtır kıvama gelene kadar bırakıyoruz (ortalama 7 8 gün de on numara kuruyor ) Bu işlemden sonra kavanoza alıyoruz kankam. Artık cigara hazır ama muhafaza sürecinde kürlemek sigaranın kendine gelmesi için önemli. Kavanoza da bi tane boveda atıyoruz, hasatı kavanoza dolduruyoruz. İlk bi hafta günde 5 10 dk da olsa kavanozu açıp havalandırmakta fayda var. Sonra bırakıyorsun kenarda kür sen ne kadar istersen o kadar uzayabilir. Ben ufak ufak kavanozlara ayırıyorum. Birini içerken diğerleri kürlenmeye devam ediyo
akşam akşam nasibimizi aldık :)) eyv kanka.
 

istr

Ordinaryüs
lst ve topp yapmasam stressiz hızlı büyür dimi kanka onu demek istedim kendi haline bırakıcam
Stressiz daha gür büyeceği kesin ama hızlı hasat konusunda autonun çiçeğe girmesi kendine bağlı kanka, rahat ortamda 6 haftaya kadar sürebilir girmesi. Lst topping vs düzgün yapıldığında verimi arttırır, yapılmadığında hasatı hızlandırır mı bilemedim ama pek sanmam
 
Stressiz daha gür büyeceği kesin ama hızlı hasat konusunda autonun çiçeğe girmesi kendine bağlı kanka, rahat ortamda 6 haftaya kadar sürebilir girmesi. Lst topping vs düzgün yapıldığında verimi arttırır, yapılmadığında hasatı hızlandırır mı bilemedim ama pek sanmam

kanka fotoğraf attım sence yapayım mı top ve başını almakla bittiğini sanmıyorum başını aldıktan sonraları neler yapmamız gerekiyor?
 

istr

Ordinaryüs
kanka fotoğraf attım sence yapayım mı top ve başını almakla bittiğini sanmıyorum başını aldıktan sonraları neler yapmamız gerekiyor?
Başını aldıktan sonra o kısımdan yeni 2 adet dal uzuyacak, o dalları sağa sola doğru yatırarak yayılımı arttırıyoruz. LST mantığı
Topping konusunda at yada atma diyemiycem kanka. Auto sonuçta, ben olsam tek bitki toppingle uğraşmak yerine lst yaparım
Tam bu kısımda danışmak için @Uranyum Kamil i çağırabiliriz. Topping kararnamesini o veriyor :D
 
Başını aldıktan sonra o kısımdan yeni 2 adet dal uzuyacak, o dalları sağa sola doğru yatırarak yayılımı arttırıyoruz. LST mantığı
Topping konusunda at yada atma diyemiycem kanka. Auto sonuçta, ben olsam tek bitki toppingle uğraşmak yerine lst yaparım
Tam bu kısımda danışmak için @Uranyum Kamil i çağırabiliriz. Topping kararnamesini o veriyor :D
@Uranyum Kamil o zaman top mu lst mi önerirsiniz acaba kral :)
 
İster auto ister photo saglikliysa her bitkiye 20 25 günü geçmeden 1 kere top yapmak eğitimi kolaylaştırıyor dallar esit isik aliyo gereksiz boya gitmiyor. Senin bitkin bende olsa simdi kafasini koparmistim, :)
Tabi sart mi değil lst ile de iyi isler cikar, ;)
ben eğitimi doğru malzemeyi bulamadığımdan beceremiyorum kanka siz lst top nasıl yapıyosunuz eğimi ve yönü neyi neyle nasıl bağlıyosunuz kanka
 
Kalın bakır elektrik kablosu kullanabilirsiniz, topping içinde dalları sayacaksın, 3veya 5 beşinci boğumu yan boğumlara zarar vermeden alıyorsun
eyvallah kanka ince bakır kullandım kopuyodu sürekli diğerini denicem lst yaparken bi dal kırıldı çok üzüldüm :( bi dal da eğimi düzgün yapamadım dansöz gibi oldu nasıl düzeltiriz
 
şuan 19. gün kanka bu halde ilk growdan 15 gün falan ileride gidiyor.
250HPS beyaz veg dönemi için
250HPS sarı çiçeklenme için
Işığım güçsüz ama gariban napsın :)
18/6 ışık
27-28 derece arası sıcaklık
%65 nem oranı
PH 6,5
22 derece ışık kapalı %50 nem ışık kapalı
Güçlü gıda vermeyi seçtim şu an için herhangi bir tip belirti görmedim çiçekte
1L Vega 4,5 Rhizotonic 2 Cannazym 2,5
Toprak niye az demeyin kalan toprağı kullandım niye almıyosun demeyin üzülürüm :)
 
Son düzenleme:

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • NewGardener NewGardener:
    ******** ***** ****** *** **** ******** **** ******* **** ********** **** **** *** ******** ***** *** **** ******** **** ******* ******** ***** *********
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    hahahahahahahahahahahaha*
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    *** **** ** ***** ***** ******* * ******** **** ***
  • S sefilzenci:
    hahahaha ******* ******* ******* hahahaha*** ******** ********** **** ********* **** ******* hahahaha*
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    ********** ***** ********
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    ******* ** *****
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    ****** **** ***** ******** *** ****** ********** ***** * **** ********** hahahaha*
  • NewGardener NewGardener:
    ***** * ****** ***** * **** ***** ***** hahahahahahahahahahahaha***
    +1
  • NewGardener NewGardener:
    *** ********
    +1
  • NewGardener NewGardener:
    *********
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    ****** ******
    +1
  • M Mpt77:
    ******* ******** ********* hahahaha hahahaha hahahaha
  • M Mpt77:
    ******** ******** ********
  • T terbiyeligunahkar:
    ***** **** ****** ****** ***** ******** **** **** hahahaha******** ***** ********
    +1
  • bandaleros bandaleros:
    ***** ** ******* ***
  • bandaleros bandaleros:
    ******** *** ***
  • bandaleros Chat bot:
    ********** *** **** *** *****
  • bandaleros Chat bot:
    ********** *** ****** *** *****
  • Night owl Night owl:
    **** ******** ***** *** **** ** *****
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    ***** **** ****** ****** ***** ******** **** **** hahahaha*** ***** ********* ** hahahaha ******* ****** ********** hahahaha ****** ***** ** ******* **** *** ****** ******** ***** **********
  • Tommy vercetti Tommy vercetti:
    **** ******** ***** *** **** ** ******** ** ****** **
    Tommy vercetti Tommy vercetti: **
    Üst